arkadaşlar konusunda hep yanlış seçim yaptığımı düşünüyorum benim gibi olan var mı ?

hayatımda görüştüğüm bir arkadasim var şu ana kadar dostum derdim ama içim soğumuş gibid.bugün beni yanlış anladığını için o kadar sert bir dille konuştu ki.. ben onun iyiliği için onu uyarmaya çalıştım ve suçlu çıktım. artık kimseye kendimi yakın göremiyorum. dertleşmek, eğlenmek ve birinin size değer vermesi cidden bu kadar zor mu ?

1. süslü arkadaş o kadar önemsiz bir şey ki sil gitsin. ben ne bitmez denen arkadaşlıklar babam tayinci olduğu için ayrılır ayrılmaz bitti hiçbir sorun yoksa bile uzak mesafeden bitiriyor. biri biter biri başlar ortamın değiştiği an arkadaşların o gün değişir hiç önemli değil inan önemli olan ailen ve duygusal ilişkin o arkadaşlarının menfaatleri sıkıntıya girsin bak nasıl siliyolar seni mutlak sevgi karşılıksız arkadaşlık diye bişi yok

24 ekim 2024 01:24

2. hiçbir arkadaşını kendi iyiliği için hiçbir konuda sert uyarma aşkım. bir kez "ben böyle düşünüyorum" diye söyle eğer anlamıyorsa "he he" diyip geç, bırak ne hali varsa görsün. emin ol herkes yediği bokun gayet farkında ve bile bile yemeye devam ediyor, senin bok yediğini belirtmen hiçbir şeyi değiştirmiyor. aksine kötü olan taraf sen oluyorsun.

24 ekim 2024 01:33

3. Çok teşekkürler ikinizede sagliksal bir durum olduğu ve geri dönüşü olmadığı için uyardım ama şu saatten sonra kesinlikle umrumda değil kim ne yaparsa yapsin

24 ekim 2024 02:40

4. arkadaş önemsiz bir şey değil tabii ki ama bu sözlükteki arkadaşlık algısı çok üzücü ya

24 ekim 2024 12:40