arkadasimin asla kahve siparisi vermemesi?

susluler selam. arkadasimla kahve icmeye gidiyoruz self servis yerlere ama sadece ilk girdigimizde siparis veriyor. havalar cok sicak 2. kahveyi ictigimiz su aldigimiz vs cok oluyor ya da baska yere gectigimiz ama arkadasim kartini veriyor ben aliyorum. tuvalete kalkiyor diyorum ki kalkmisken al almiyor sonra ben kalkiyorum. bu surekli boyle oluyor baristalarla arkadas oldum resmen. bir kere de sen git al sanki seni yiyorlar kendimi enayi gibi hissediyorum. tuvalete 5-6 kere kalkiyor ama donerken siparis veremiyor resmen asalak gibi. sadece kendime alasim geliyor boyle olunca. sizce buyutuyor muyum? siz olsaydiniz ne yapardiniz?

1. Ne diyor

9 ağustos 2024 16:45

2. Sen de inatla alma bir gün süslü. Sadece kendine al gel veya tam o tuvalette olduğu bir sırada.

9 ağustos 2024 16:46

3. Ben alamam sen al diyor ama ilk benimle siparis verirken veriyor ben icmesem o da kalkip icmez susuzluktan olur o derece cidden saka gibi aylardir ben kalkip aliyorum sosyal anksiyetesi de yok

9 ağustos 2024 16:48

4. Suslu bu konudan rahatsizligimi belli ettim tamam ben icmem sen zaten kalkiyorsun diyor salak mi ne amk sence sorun o mu

9 ağustos 2024 16:49

5. Kaç yaşında? Bence de özgüvensiz ve sosyal fobisi var

9 ağustos 2024 16:50

6. üşeniyodur :D tek sorun buysa o kdr takılacak bir şey değil bence. kendime almaya zaten kalkıyosam kartını verdiği sürece arkadaşıma da alırım no problem

9 ağustos 2024 16:51

7. Özgüven problemi ya da sosyal anksiyetesi olabilir, sizinle birlikte alırken sorun yok ama bazen tek başına sipariş dahi veremez bu insanlar. Eğer ki öyle bir durum yok sadece üşeniyorsa kendinizi kullanılmış hissetmekte haklısınız. 1-2-3 tamam da karşındaki kişi de senin uşağın değil. Ben olsam bu sefer de sen kalk derdim, kalkmıyosa sipariş vermezdim, çok mu susadım, bi wc ye gidim diye kalkar alırdım içeceğimi, kalmışken alim dedim, sen de al istersen kendine derdim. Alır ya da almaz keyfi bilir ama bir daha o alana kadar almam birşey.

9 ağustos 2024 16:58

8. Ben içmesem o da içmez diyorsunuz demek ki sizin gibi 2. 3. Kahveyi içmeye hevesli değil?? Zorla içiriyorsanız kalkmak istememesi normal

9 ağustos 2024 17:07

9. sosyal anksiyetesi var bence de ve sorduğunuz zaman da bunu dile getiremez muhtemelen. self servis olmayan yerlere gidebilirsiniz. ikinciye bir şey sipariş vereceği zaman garsonu çağırıp çağıramamasından da üşeniyor mu yoksa gerçekten anksiyetesi olduğu için çekiniyor mu anlamış olursunuz.

9 ağustos 2024 17:12

10. Artniyet aramazsak evet sosyal anksiyetesi vardır, sakince ve yumuşak bi sesle "canım sen baristaya gitmeye çekiniyo musun?" Vs vs diyin eğer kendini biraz açarsa yanında olursunuz. Yani bence bu asalaklık bile olmayacak kadar basit bir şwy yani üç km yürümüyoruz sonuçta. O yüzden normalde sebdiğin biryse çok da takılma derim

9 ağustos 2024 17:16