1. Dun gece arkadasim onunla disari cikmam icin israr etti. Arada bir takildigi bir cocuk vardi, bir arkadasini getircek sen de gel dordumuz takiliriz dedi. Ikisini de tanimiyorum bu arada. Istemedim ama israr etti. Dedim ki ilk once yakinlarda bi yere yemek yemeye gidelim sonra ben tipleri begenmezsem (takildigi cocuklari genelde sevmiyorum) eve gecerim. Bu sekilde anlastigimiz icin tamam dedim. Yoksa arkadasim direkt bir cluba gecmek istiyordu. Anlasmamiz ilk olarak bi yerde oturup bir sey yemek/icmek sonra ben istersem onlarla takilacaktim. Arkadasim dedi ki illa begenmek zorunda degilsin arkadas olarak da takilabilirsiniz. Yani %100 date olacak diye anlasmadik. Zaten 1 saat dururuz doneriz dedi kiz.
Neyse cocuklar geldi. Ben cocugun tipini halini tavrini hic begenmedim acikcasi ama kibarlik olsun diye guleryuzlu davrandim. Ama surekli hoslanmadigimi belli eden sinyaller verdim, onunla fazla konusmadim, goz temasi yapmadim vs.
Sonra ilk basta hiking icin kullanilan bir yere goturduler bizi ve arabadan indik. O sirada arkadasim ve takildigi cocuk surekli opusup sariliyordu. Biz ikimiz kaldik oyle. Neyse ben de vakit gecsin diye cocukla muhabbet ediyorum arkadasca. Cocuk ama surekli yakin temas halinde. Beni kucagina almaya calisiyo hayir diyorum indirmiyo falan. Sonra pat diye optu beni simsiki sararak. Asiri igrendim ve biliyorum yanlis yaptim ama o an hayir diyemedim kendimi baski altinda hissettigim icin cocugun tavirlarindan dolayi. Sonra cocuk tekrar opmeye kalkti popomu falan elledi, elini ittim. Istemiyor musun dedi. Ben de bu kadar hizli olmayi sevmiyorum dedim falan ama cocuk hayirdan anlayamayacak bir tip.
Sueekli got gote dibimizde olduklari icin arkadasimi bir kenara cektim ve cocugu begenmedim, beni opmeye ellemeye calisti igrendim eve gitmek istiyorum dedim. O sirada onun takildigi cocuk yanimiza geldi. Arkadasimla beraber once biseyler yiyelim diye israr ettiler. Ben de beni sehir merkezine birakirsaniz ben eve gecerim siz devam edersiniz dedim. Yine israr ettiler beraber yiyelim diye. Ben de tamam dedim, merkezde bi yere gidip yiyecegiz saniyordum ordan ben vedalasip eve gecerim diye dusundum. Cocuklar surekli dibimizde oldugu icin arkadasima acik konusamiyorum ama her halimden belliydi eve gitmek istedigim.
Neyse sonra arabaya bindik. Cocuklar surekli israr ediyor eve gidelim diye. Ben cocuk gibi eve gidicem diye israr etmek istemedim arkadasim guzel vakit gecirdigi icin. Yemek yemeye taa merkezden uzak bir mcdonaldsa gittik ve arabada yedik. O sirada cocuk arabada hala beni opmeye calisiyor pat diye. Neyse yakinlardaki bi sehire arabayi surduler orda bi alan varmis orda yiycekmisiz. Arkadasima eve gitmek istiyorum dedim tamam yedikten sonra gidicez dedi. Bu noktada coktan 2 saati gecmisti bu arada. Sonra arabayi yakinlardaki bir sehre surduler. Orda bi yer varmis orda yiycekmisiz. Bu sirada benim yanimdaki cocuk baya iciyor. Ictikce tavirlari iyice degismeye basladi ve ben biraz tirstim bu durumdan cunku tanimam etmem, hayirdan anlamadigi da belli. Arabayi suren cocuga siseyi uzatti o da icmeye basladi. Artik orda iyice korkmaya baslamistim arabayi hizli suruyordu zaten. Sonra benim yanimdaki cok icen cocukla yer degistirdiler arabayi o kullandi bir sure. Tam boyle cok icmesiyle ve sarhos araba kullanmakla ovunen bir tip. Ben icmeyin diyorum dinlemiyorlar. Sonra yine yer degistirdiler allahtan. Ve arkadasim bunlari hic umursamiyor gibi gozukuyordu. Ben korkudan dimdik oturuyordum arabanin icinde.
Neyse yemeye basladik. Bize hala eve gidelim diye israr ediyorlar. Arkadasim hic hayir demiyor (guya o da gitmek istemiyordu) ben hafiften diretiyorum gitmeyelim diye. benim yanimdaki cocuk sinirlendi, bizimle disari cikiyorsunuz size yemek aliyoruz ama eve gelmiyorsun. Sen kendini kralice mi saniyorsun falan diyo. Baya sacmasapan seyler soyluyor. Aramizda gerginlik yasandi, arkadasim da gülüyo önde. Onun takildigi cocuk benim eve gidelim diyo, kiz hmm sey hehe falan modunda ciddi bir hayir demiyor. Ben de beni eve birakirsaniz sonra siz istediginz yere gidersiniz falan dedim aa yok olmazmis oyle sey.
Diger Salak cocuk butun yol boyunca surat asti. Amsterdamdaki malum kadinlardan falan bahsetmeye basladi cok seksiler bilmem ne diye. Guya bana nispet yapiyor. Yani igrenc sacmasapan bir muhabbet.
Evin onune geldik, bi tur daha atalim diyo arkadasim hala. Ben ineyim siz atin diyorum hala israr. Uzamasin diye tamam dedim.
Eve geldik (beraber yasiyoruz) hic konu hakkinda konusmadi bile benle direkt yatti. Bu sabah konusurken sana da biraz kizginim, arkadasim olarak butun gece rahatsiz oldugumu farketmeni beklerdim dedim. Sonra olay tartismaya dondu. Cocugu opmeseydin sen de istemissin demek ki diyo. Dedim ki kendimi baski altinda hissettim hayirdan anlamayan bir tip, siz de iyi vakit geciriyordunuz ben yemekten sonra eve gecerim diye dusundum ama rahatsiz oldugumu farketmeni beklerdim ((cunku surekli kalmam icin israr ediyordu- kiz zaten eve gitmek istedigimi soyledim bin kere). Ama kiz bosuna drama cikariyorsun, beni niye sucluyorsun bu olay icin, erkekler hayir deyince duruyor zaten. Istedigin kadar agla bu olayda hicbir sey yok falan bir daha senle asla disari cikmiycam, seni davet etmem benim hatamdi falan diye cok kirici bir modda cevaplar verdi.
Ya acikcasi yakin arkadaslarin gece disari ciktiginda birbirini kollamasi gerektigini dusunuyorum ben. Vucut dilinden vs farkedersin karsindaki insanin stres altinda oldugunu dimi? Allah korusun daha farkli bir durumda demek ki kendi eglencesine bakip beni hic umursamayacakmis diye dusundum. Cok daha kisa sureli tanidigim yakin olmadigim arkadaslarimla gece ciktigimda bile birbirimizi kolluyoruz, dikkat ediyoruz, bi sikinti varsa soyle vs diyoruz.
Arkadasim cok akli havada degil mi sizce? Araba kullanirken icki icmeleri bile ona garip gelmedi resmen. Ayrica cocuk icin onu suclamiyorum ama beni resmen hem disari cikmak hem de onlarla kalmam icin baskilayip sonra benim rahatsiz olmami gram umursamadi butun gece kendi takildigi cocukla opusmek icin.
Konuyu actigimda bana verdigi tepkiye inanilmaz kirildim ve tekrar konusmayi dusunmuyorum. Sizce abartiyor muyum?