armani my way kullanan var mı?

parfüm arıyorum yeni parfümlerden my way’i kullanan var mı ya da yeni olarak ne önerirsiniz

1. süslü selam. ben cok begenmedim acıkcası. armaninin yeni çıkan kırmızı si sini denedin mi? bence cok güzel. ben temiz parfüm sevdigim icin chloe love story kullanıyorum tavsiye ederim.

24 şubat 2023 13:54

2. ben bir ara almaya niyetlendim ama tester da yok ki dilediğimiz gibi koklayalım sephoradaki gardiyanlardan zaten bi rahat yok derken havaalanında üstüme boşaltma şansı yakaladım ve inanılmaz midemi bulandırdı. yeni değil fakat armani code bence armanideki en iyi koku. sanırsam ondan alcam kendime hediye olarak

24 şubat 2023 14:23

3. Evet fark ettim yeni değilmiş :d reklamını çok görüyorum.

Pekş gucci flora ?

24 şubat 2023 14:51

4. hmm hiç koklamadım ama sen söyleyince fragranticadan baktım da mutlaka koklamam gereken bi kokuymuş gibi hissettim sevdiğim notalar var hep.

ben bu aralar 212 vip rose kullanıyorum kışa yakıştırıyorum, iltifat alıyo. yazın da 212 sexy sıkıyorum onu da çok yakıştırıyorum kendime ve o daha çok iltifat alıyo. ikisini de pek kimsede duymadım zaten bargello versiyonları orijinalle kel alaka oldugu için duysam da anlamamışımdır :D

24 şubat 2023 14:57

5. Ben kullaniyorum. Daha dogrusu bir hevesle aldim ama kenarda duruyor. Benim cildimde baskin bir sumbulteber kokusu. Bir ozelligi olmayan bir koku bence. Cunku cok benzeri var. prada paradoxe, jean paul gaultier'in scandal koleksiyonundaki so scandal, givenchy l'interdit etc. Prada paradoxe disindakilerin hepsine sahibim. Bence farkli nuanslari olsa da ayni kapiya cikiyorlar. Pradayi da denedim. Yine ayni koku. Parfumlere cok duskun degilseniz, ne bileyim koleksiyoner degilseniz rahat kullanirsiniz cunku karmasik degil. Kisiliksiz ve kolay bir parfum. Soyledigimi negatif olarak dusunmeyin. Sadece diger parfumlerden cok farkli degil. Hani bitirince kosturup alacagim bir parfum degil ama hos bir parfum. Yine de parfumler denemeden alinmamali. Yanlis hatirlamiyorsam zara'nin parfumlerinden birisi cok animsatiyordu. Ismini tam hatirlamiyorum ama epoque lu bir isimdi. My way'i deneme sansiniz olmadiysa bir bakin isterseniz. Epoque olani begenseniz de yine de cildinizde denemeden almayin derim. Arkadasim ve bende migren var. ben kullandigimda migrenimi tetiklemedi ama onun migrenini tetikledi mesela.

24 şubat 2023 15:02

6. şekerli bir şampun kokusu o. vurucu bir koku değil, ben 30+15 ml lik kofresini aldım öyle dolap bekliyor. kullanırım ama çokda elzam değil.

24 şubat 2023 15:06