armut vücut tipi ve giyinme tarzı?

armut vücut tipindeki süslüler, aslında omuzum kalçama göre dar değil ancak tam kum saati tipinde olduğumu düşünmüyorum. biraz araştırdım ancak önerilen boru paça pantolonları kendime yakıstırmıyorum, alışamadım gibi. özellikle alt giyimde ne tarz pantolon ve etekler tercih ediyorsunuz, elbise tişört vs olarak da olur şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

1. Bende armut vücutluyum. Popoyu kapatmayan crop top dediğimiz kısa üstler bizi olduğundan daha kısa gösteriyor. Popomuzu biraz daha kapatan üstler hırkalar o basen kısmını nötürlediği için daha  iyi duruyor bizde.

Yani ben öyle kısa üstleri pek tercih etmiyorum arada giyiyorum ama normalde popomu biraz daha kapatan üstler giyiyorum. Aşırı uzun şeyler giymeyi kastetmiyorum yani kfkdks

13 haziran 2020 21:14

2. Tabi kişiden kişiye değişir ne kadar armut vücutluyuz desekte hepimizin fiziği farklı. Bende kısa üstler giymek yada tişörtü içime sokmak güzel göstermiyor. He uzun dedim diye tunik gibi ya da dize kadar üstleri demiyorum.

13 haziran 2020 22:26

3. Ben de memeden dolayı armut tipi diyorum omuz oranım aynı gibi. Şu üst tavsiyenizi deneyeceğim süslüler sağolun.

14 haziran 2020 02:07