artık çabalayan kadın olmak istemiyorum uğruna çabalanan iz bırakan kadınlar hep güzel mi olmak zorunda nedir bu işin sırrı?

1. Süslüm benim gördüğümle yorum yapıyorum; bu zamana kadar tanıdığım erkeklerde iz bırakan, unutulamayan kadınların hiçbiri ahım şahım güzel değildi. Hatta biri baya çirkin kategorisine bile girer ilk görende.

Bunun dışında prenses gibi olup her gece ağlayan, aldatılan çok kız arkadaşım da oldu. Bebek gibiydiler, karakteri de asla kötü değildi bu arada. Güzellik çok önemli bir kriter ama bence her şey değil de ya.

Not: Ben hiç aşk acısı çekmemiş şanslı kesimdenim

1 mart 2022 00:14

2. Suslu ben bu kisiyim jfkfj yuzumun guzel oldugunu genelde soylerler ama mesela fizik desen 0, 150 boyundayim jdjdj yani dikkat cekicek bi yanim yok. Kimsenin hayallerini suslemem dkdkdkd Hayatimda cok kisi olmadi ama olan kisiler hep asiri deger verdiler bana, aksine ben hic cabalamayan kisiydim. Anonim oldugum icin kendimi ovebilriim gibime geliyor kustahca gelmesin ama bence tatli ve hossohbet oldugum dusunuluyor. Ve erkekler dikkat cekici bi kizdan ziyade yaninda rahat mutlu ve huzurlu oldugu kisileri seviyorlar. Tabi ben guzel seven adamlara denk geldim herkes sansli olmayabilir

1 mart 2022 00:26

3. benim yakın iki arkadaşım tam böyle güzeldirler de ikisi de gayet ortalama üstü kızlar öyle standart insta mankeni tipi değiller ama çekici ve güzeller. benim de hiç öyle arkamdan ağlamazlar kimse dönüp dönüp gelmez yaşarız biter ben de onlar gibi çekici güzelim halimiz tavrımız da benzer ilişkilerden beklentilerimiz ilişkide tavırlarımız da benzer ama işte bunlar tek kişinin özellikleriyle olmuyor. karşına çıkan erkekte bitiyor hatta. onlara bu dönüp dönüp gelenler hep bir anlamda onlardan altta tiplerdi. öyle dışarıdan görünür şekilde değil ama biz bilirdik işte onlar da sevdikleri için önemsemezlerdi o çocuklar hep döndü onlara unutamadılar hiç. benim tek farkım ben o eksikliği gördüğümde soğuyorum benden bariz bir eksiği olanla devam etmem her anlamda eşit olmak isterim tamamen atıyorum eğitim seviyesi hatta eğitiminin hangi aşamasında olduğu vs bile benim için kriterdir yani hayatımızın aynı aşamalarında değilsek soğurum öyle olunca da birlikte çok iyi zamanlar geçirsek de ayrılırken defterler kapanıyor kimse kimseyi takıntı yapmıyor. bence zaten bu takıntı durumları o taraf için çok yıpratıcı içten içe bütün ayrılığı kendi eksikliğine bağlayıp komplekse dönüştürüyorlar aslında alakası yok anlatabildim mi

1 mart 2022 01:12

4. Aynen kesin bayağı çirkin kategorisine girer lol. Bir insanın romantik anlamda sevilebilmesi için o kişi tarafından güzel bulunması lazım. Hiçbir erkek güzel bulmadığı bir kadına romantik hisler beslemez, hiçbir erkek. Belki evlenilecek kız olarak görebilir o da belki ama özel his beslemez beğenmezse. Bu da en azından ortalama bir görünüşü olması demek oluyor. Siz beğenmediniz diye kimse çirkin olmuyor.

1 mart 2022 01:29

5. Süslü sözlükde adrina lima'ya 4 puan, hande ercel'e 2 puan verildiğini gördüğümden beri bu tarz sorularda çoğu cevabı dikkate almıyorum. Çünkü zerre objektiflik yok.

Neyse, evet çok önemli güzellik. Bugüne kadar uğruna çabalanan kime denk geldiysem ortalamanın üstünde güzeldi. Çünkü kadının gücü güzelliği, gençliği ve erkek de o güce dolaylı yoldan ulaşmak ister.

Bir de hangi erkekle birlikte olacağınız da önemli tabi ama güzellik kuralı değişmez.

Kadın için önce güzellik sonra diğer şeyler. Hayata pembe gözlüklerle bakmaya gerek yok.

1 mart 2022 09:10

6. Bir de güzel bir kadının mutsuz olmasının tek suçu bana kendisiymiş gibi geliyor. Çoğu güzel kadın güzelliğin ne kadar önemli olduğunu, bunun nasıl da kullanmasını bildiği takdirde hayatini değiştireceğini, şekillendireceğini bilmiyor. Resmen disneyland dünyasında, hayal aleminde yaşıyor çoğu. Gidip de yüzüne bakmamasi gereken tiplerle oluyor. Resmen harcıyor kendini seçimleri ile. Kendimize verdiğiniz eğer oranında insanlarla beraber oluruz, o ınsanları seçeriz.

Ayrıca sadece güzelllik de yetmiyor tabi. Ilişki masasında başka meziyetlerinde olmasii lazım. Fakat bu birlikte olacağınızı erkeğin kim olduğuna göre değişir. Yuksek değerli biri iseniz başka ortalama biri ile beraberaeniz başka. Sadece dış görünüş ve cinsellikle o erkek bağlanmıyor da en büyük öncelikler güzellik oluyor tabi.

1 mart 2022 09:19

7. hayatında bulunduğum herkesin hayatında iz bıraktım. son sevgilim yıllar geçse de hayatında biri olsa bile ne zaman kalkıp gelsen tamam derim demişti ayrılırken. lisede sevgilim vardı evlendi bana öncesinde insan hayatında 1 kere aşık oluyor benim için o sensin demişti. şimdi kızı var hatta. hep sevgililerimin yanında oldum çok emek harcadım her düştüklerinde ayağa kaldırdım ve her zaman benimle bir sürü ilk yaşadılar. bitiren taraf hep ben oldum belki de onlar için yarım kaldı diye hiç unutulamadım bilmiyorum. ayrıca güzellikle o kadar ilgisi var ki. güzel ve çekici bir kadın olmasaydım bu kadar aşık olmazlardı buna o kadar eminim ki. hep yanlarında güzel bir kadın bulunmasıyla gurur duyuyorlar ve daha iyisini bulamamak onları üzüyor.

1 mart 2022 10:40

8. Baya beğenilen ve çok güzel olduğu herkes tarafından söylenen biriyim ama ilişkilerimde hiç değer görmedim, bir tanesinde bile. Güzel olsan bile güzel olduğunu bildiğini belli edebilmelisin yani kendini bunun için değerli görmelisin yoksa kimse önemsemiyor. Ben dış görünüşün önemli olduğuna inanmadığım için ve bunun yüzünden kendimi bir şey sanan biri gibi görünmemek için hiç öyle davranmadım, bana çok yüzeysel bir davranış gibi geliyor. Yani sonuç olarak karakter önemli güzellikten çok daha fazla hem de. Benim karakterim iyi ama sadece iyiyim işte. Bende o kendine güven, kendini karşı tarafa belli edebilme, ağırlığını koyabilme yok. Güzellik sadece başlangıçta daha fazla kişinin size adım atmasını sağlıyor. Birde şöyle bir şey var bu en önemlisi, o kişinin düzgün karakterde biri olması. Benim karşıma çıkanlara baktığımda hiçbirisi ilişki yürütülebilecek erkekler değildi. Kriterlerimi düşürmememin de etkisi büyük yani. Yani siz her ne kadar güzel olsanız, özgüveniniz de olsa eğer o kişi ilişki yürütülecek biri değilse sadece üzülürsünüz. İlişkilerde hep sevilen taraf oldum, hiç üzülmedim diyenlerin karşı tarafın yanlışlarını farketmeden tolere ettiğini düşünüyorum, mesela çok güzel bir ilişkim vardı çok sevildim diyorlar ama bir anlatsalar bir sürü yanlış davranışını bulursun sevgililerinin. İşte onlar bunu göremiyor, ilişkideki ufak tefek güzelliklere, zaten olması gereken minumum ilişki gereklerine çok fazla odaklandıkları için ilişkiyi sadece o yönde görüyorlar. Günümüzde malesef düzgün ilişki kurulacak insan sayısı çok çok az.

1 mart 2022 10:57

9. Ay çirkine çirkin demek de suç oldu. Anonim 5, ben beğenmiyorum diye değil kız kendi bile diyor ortalama bile değilim aslında diye. Asıl siz şu bakış açınızı bi değiştirin Yani herkes zaten güzel olmak zorunda da değil. Ha kız herkesin beğenebileceği tipte biri değil ama gel gör ki zaten sevgilisi beğeniyor, güzel buluyor, aşık. Bunu anlatmaya çalışıyorum burada.

Kafayı öyle kırmışsınız ki her gün burada güzelim ama bana niye öyle olmuyor, herkesin baktığı biriyim ama bana şöyle şöyle yaptı gibi bi sürü şey okuyoruz. Tamamı da şu bakış açınızdan. Sonra gayet ortalama standartın altında kadınların yanında manken gibi çocuklar görünce bu buna nasıl baktı diye ağlıyorsunuz. Çirkinlerin, şişmanların, fiziksel kalıplara uymayan bir türlü insanın da unutulamadığı ilişkileri oluyor yani. Sevgilileri de tabii ki güzel görüp beğendiği için birlikteler. Anlatmaya çalıştığım şey çok farklı ya

1 mart 2022 11:40

10. Alman sevgilisi olan, çocuğun kız için sürekli git gel yaptığı arkadaşım var. Muhteşem bir karakteri var, çok samimi, çok komik bir kız. Ama asla güzel değil. Önemli değil yani.

1 mart 2022 11:49