artık gerçekten düzgün bir ilişkim olsun istiyorum ?

tek başıma gezmekten her işimi kendim halletmekten bir yere gidecekken kendime arkadaş bulmaya çalışmaktan çok yoruldum. 29 yaşındayım.3 senedir flörtten öteye gidemedim. saçma sapan insanlardan çok sıkıldım. artık gerçekten hayatıma düzgün bir adam almak hem arkadaş hem sevgili olmak istiyorum. birbirimizi tamamladığımız bir süreç olsun keşke. neden olmuyor bende ne eksik gerçekten artık çok sıkıldım. bu bir soru değil de biraz iç dökme gibi oldu.

1. Aynıyız, app indirdim son çare olarak bile canımı daha da sıkmaktan baska bi ise yaramadi

6 temmuz 23:54

2. Ben de seni anlıyorum süslü karşıma da olan beni silmeye çalışan erkekler çıkıyor ne ara bu kadar yobazlaştık modundayım. Arkadaşlarım var, arkadaşlarımı istemiyor adam. Ailemle de sınırlı görüşmeliyim onlara göre iliklerime kadar sevileyim, tüm hayatı ben olayım tipi, hem arkadaşım hem sevgilim olsun demenize istinaden, istemek de yanlış bir yerde. Sürekli arkadaş baydığı gibi sürekli sevgili de bayıyor??

6 temmuz 23:57

3. Yok süslü app bir kere indirip denedim. Oradaki erkeklerin hiçbiri normal değil bence. Sonra da sildim. App düzgün ilişki arayan birine göre değil. Pazardan secermis gibi oluyor bir de

7 temmuz 00:05

4. Süslü bütün hayatımı endekslemek değil ya. Ama arkadaş gibi de keyifle vakit geçirelim

7 temmuz 00:07

5. mutluluğu bunda arıyorsunuz ama asla mutlu olamayacaksınız daha da üzüleceksiniz hatta. yalnızsan kalbin de kırılmaz.

7 temmuz 00:10

6. Süslü çok sosyal aktif değilsek sanırım bu yaştan sonra zor .

Zamanında aklımı kullanmadığım için pişmanım diyeceğim ama şans sanırım çok da kaybettiğim fırsat olmadı .

7 temmuz 00:17

7. Anonim 5 mutlu bir insanım. Neden birini hayatıma ve mutluluğuma dahil etmiyorum ve beraber mutlu olmuyoruz ki?

7 temmuz 00:18

8. Ss valla bi anda oluyo kuzum ya:) diyen götlerden değilim ama seni çok iyi anlıyorum bak ne oldu anlatim...2021 Mart , 27 yasındayım o zaman yemin ederim özgüvenimin tavan olduğu , bir bakanın bir daha baktığı, tüm hemcinslerimin benden sadece güzel ve başarılı bi kadın olduğum için Nefret ettiği bi dönemdeyim ve inanılmaz komik bi insanımdır.en belirgin özelliğim gerçekten zeka dolu mizahşörlüğümdür.ukala bi göt de değilim ayrıca.ama; böyle hayatımın günaydın yazıp 6 kişiye falan ilettiğim adeta flörtten flörte akızladığım ve gerçek aşkı aradığımı sandığım o dönemindeyim.ya böyle sehirdısındsn gelenler , yurtdışında görevini bırakıp 2 günlüğüne beni görmeye gelenler falan neler neler ya.işte en son bi tanesiyle böyle bi kariyerde yükselmemize vesile olacak baba bi seminerde denk gelmişiz falan hafiften eğitimsel kaliteli de beni görmüş araştırmış bulmuş, mesleki bir sürü ortak yönümüz var falan sohbeti de güzel sarıyo işte bu dedi ki en son seni görmeye geleyim haftasonu e dedim gel bakalım.kız bu adamlar instahramda nasıl 1.98 falan görünüyorlar bilmiyorum bi geldi eleman 1.68 hadi olsun 1.70.işin ennnn kötü tarafı ben dağ gibi 1.77 bi kızım.hani böyle model gibi uzunluk değil ama kocaman biriyim yani eski spor gecmisimden kemikli bi yapım var.ayağıma da böyle platform tabanlı bi spor ve İspanyol paça pantolon giymişim iyice 1.80 olmuşum.yobazlık da değil yani şimdi boyu boyuna diye bi durum da var, eleman e sen beni görmemiştin nasıl buldun beni görmemistin falan diyo bide inanılmaz kötü bi date bide böyle uzaktan gelmiş tam dram...ay ben eve geldim bi ağladım.neye ağladım bilmiyorum bir şekilde olmayan , bir şey olsa bile cuk olmayan şeylere, yorulduğuma kaybolan vaktime bilmemneye işte yoruldum yani ve gerçekten iyi bi insanım ya buna çok eminim.sonra tüm flörtleri kapattım ölü gibi herkesi.simdilerin gençleri ghostlamak diyo galiba.evet kim varsa konuştuğum ghostladım birden.aradan 2 ay geçti tam, mayıs 2021 pandemi akıyo o zaman , iş arkadaşım dedi ki akşam eşim ben birkaç arkadaşımız daha cıkcaz (pandemide take away kahve alıp acık havada yürümek veya sandalye atıp bi yerlerde oturmak) senden hep bahsediyorum sen de gelsene...o gün tanıştığım çocukla evleneceğimi onu ilk gördüğüm an anladım.ve kızkardeşime attığım mesaj hala duruyor "kız ipek ben evlenecek olabilir miyim böyle biseyin içime doğması beni maloğlu mal yapar mı" dedim.cok mu içtin dedi, lattede karamelin fazlası alkol sayılmıyorsa almadım dedim.tam 1 sene sonra tanıştığımız gün evlilik teklifi etti,evliliğin e iş konuşulmamış, iması dahi edilmemişler hemde .simdi 3.senemiz ss.cidden bir flört makinasıyken ve yorgunluktan aşktan umudumu kesmisken bi anda hayatımın aşkını bulup nasıl dünyanın en komik adamı tarafından tufaya getirildim ve çat diye evlendim hala inanamıyorum.bildiğim ve emin olduğum tek bir şey var , insan evleneceği insanı böyle onun ısısını kendi karnının ortasında hissettiğinde ve saniyeden küçük bi anda anlıyor.benim için güzel , ve istediğin için daha büyük mucizelerin senin olmasını dilerim.hem abin hem kankan hem arkadaşın bazen de azılı düsmanın ama eni sonu sevgilin kalacak o insanla tanışman dileğimle ss.cenem düştü akşam akşam.

7 temmuz 01:13

9. a7 cidden şanslı bir kızsın. keyfini çıkar

7 temmuz 01:49

10. Şanslı değilim a5 herkesin kısmeti bi yerde saklı önemli olan burda soruların altına kusacak kadar kalbini karartmamak.iyi niyete ve temiz kalbe inancım sonsuz.

7 temmuz 01:56