artık ilişkilerden paranoyak olmaya başladım yardım?

ilişkiye basladığımda artık o kadar insanlara güvenimi kaybetmişim ki benimle sadece zaman mı geçiriyor? öylesine mi görüşüyor? diye düşünmekten hasta olmaya basladığımı fark ettim. geçmişte çok yara aldığım icin artık zamanımı boş insanlar için harcamak istemiyorum. sadece öylesine bir ilişkide olup olmadığını nasıl anlarım?

1. Suslu antenini hep acik tutacaksin, kemalim yapmaz kafasina girmeyeceksin ama esegin aklina da karpuz dusurmeyeceksin. Ona belli etmeyeceksin paranoyani. Sinirlari olan ne istedigini bilen bir kadin imaji cizersen zor kandirmaya calisirlar zaten

Ama su da var gercekten rahatsiz oldugun bir konu olursa onu konusacaksin belli edeceksin. Surekli sikayet eden bir kadin olursan tinlamazlar ama arada edersen kendine cekiduzen verirler

Ben kiskanclik konusunda ara bir cizgideyim. Benim de erkek arkadaslarim oldugu icin kisitlamam. Suna mi yazdin bunu mu takip ettin demem. Ama diyorsam kesin hakliyimdir :) sonra bana hak vermisti eski sevgilim.

27 eylül 2020 19:01

2. Anlayamazsın. Gizlemek istiyorsa gizler. Bu yüzden ilişkilerde şeffaf olmak ve ilişkiyi kendi hayatımızı değiştirmeden yaşamak çok önemli. Kızların üzerinde öyle bir baskı oluşturdular ki evlenmek anne olmak iateyen her genç kadına vizyonsuz, kezo falan der oldular böylece kadınlar gerçek isteklerini gizleyip erkeğin huyuna giden birer pasif oldu. Daha flört ederken bile " ya bir yaştan sonra insan anne olmak istiyor hormonlar tetikliyor" falan diyorum ve bundan da asla utanmıyorum adamın niyeti farklıysa yolun başında kaçsın. Ciddi ilişki, evlilik istemek vizyonsuzluk falan değil. Tercih. Tercihlerinizi belli edin. Ve en en en önemlisi bir gün ilişki bittiğinde sudan çıkmış balığa dönmemek için sosyal yaşamınızda 10 üzerinden en fazla 2-3lük değişimler yapın. Adamla gezicem adama zaman ayırıcaö diye kendinizi unutmayın, hedeflerinizi hayallerinizi ilişkinizden bağımsız tutun.

27 eylül 2020 19:02

3. Anonim 3 harika yazmissin . Ben de sinir oluyorum evlilik lafi gecince insanlara kezban denmesine

Okumus,eline meslegini de almis bir kadin yasi gelince ister one night stand iliskiler yasar isterse de evlenir yuva kurar. Cocuk sahibi olmak isteyen bir kadinsaniz evlenmek istiyorsunuz.

Kadinlarin ustunde cinsellik yasamak zorundasin baskisi da yarattilar. Bilincli,korunakli bir cinsel yasami savunuyorum ama burada 18-19 yasindaki kizlar sevismeli miyim diye sordugunda emin olana kadar bekle diyorum. Simdi de evlenmeme en fazla birlikte yasamak baskisi cikti. Kirk tane toren duzenlemek istenmeyebilir onu kadinlar da artik eskisi kadar istemiyor ama bir imzadan da niye kacilir amac belli

27 eylül 2020 19:23

4. Süslü diğer ilişkilerinden mutlaka dersler çıkarmışsındır. Yeni ilişkinde aynı hataları yapmamaya çalış tabiki bu durum seni paranoyaklaştırmamalı. Bir de güven birden kazanabileceğin bir duygu değil, akışına bırakırsan fazla gerilmezsen her şey zamanla rayına oturacaktır

27 eylül 2020 20:16

5. ben de senin gibiyim süslü. Yaş gereği artık son ilişkimdeki gibi dikkatsiz değilim ve balıklama atlamıyorum, ağzım yandı malesef.

27 eylül 2020 20:55