artık neden herkes sütyenle dışarı çıkıyor ?

şunda bir anlaşalım crop bence sütyen gibi

1. Sana ne knk

27 ağustos 2023 13:32

2. çoğu crop sahiden sütyen boyutunda üretiliyor artık. Normal üst bulmakta zorlanırken, crop bulmakta zorlanacağım aklıma gelmezdi.

27 ağustos 2023 13:35

3. Aynen ya bralet diye bir şey uydurdular bildiğin sütyenden farkı yok. Sadece bel açık olsa daha kaliteli duruyor. Ama sütyen gibi şeylere crop diye uyduruyolar işte.

27 ağustos 2023 13:35

4. Alanyada yaşıyorum burada büyüdüm. Plajda üstsüz güneşlenen turistlere falan alışık biriyim. Öyle edep haya diye gezmem. Gerçektem ss sana katılıyorum. Plajda giyilecek şortu tshirtü millet caddede avmde giyiyor artık. Dekolte falan değil baya çıplaklık moda oldu. Normal bir restorana gidiyorsun herkes yarı çıplak. Bu medeniyet ya da gelişmişlik değil ucuzluk ve avamlık. Hadi diyorum bana ne giyerlerse giysinler ama bir mağazaya giriyorum her şey bir karış her şey çeyrek.

5. seni mi gerdi bacı

27 ağustos 2023 13:55

6. Crop değil ki onlar gerçekten sütyenle çıkıyorlar yazık böyle sokağa çıkınca herkes bana bakıyor diye güzel olduk zannediyorlar hastalıklı bir şey bu. Denizde plajda giyilecek şeyi markete giderken giyince komik olduklarının farkına varabilseler keşke.

27 ağustos 2023 13:56

7. Herkes sutyenle mi çıkıyor? Kadınların yarisi kapali zaten. Kalanlarin yarisi daha yaşlı kadin ve cocuklar. Geriye kalan %10luk genç kızların %1i ancak crop giyiyor ona bile katlanamiyosunuz ya. Ülkede zaten rahat rahat bunlarin giyildigi uc bes tane bölge var. Gormek istemiyosan yozgata git orda herkes kapali giyinir

27 ağustos 2023 14:17

8. Dün gerçekten sütyenle gezen birini gördüm. Arkada kopça kısmı kötü görünüyordu. Bralet, crop hiç batmıyor giyen giysin ama o kopça kısmı...

27 ağustos 2023 14:34

9. Birincisi çıplaklık diyorsunuz da ben kimseyi memesi genital bölgesi açık sekilde gezen görmedim çıplaklık bu demektir ister şort giyer ister crop insanların beden açıklığı sizi neden rahatsız ediyor ben kendim de kapalı giyinen birisiyim ama inanın ne dikkatimi çekiyor ne de rahatsız ediyor bırakın herkes istediğini giysin

27 ağustos 2023 14:41

10. Ben politik olarak da estetik olarak da hoş buluyorum. Sevgiliniz bakar filan diye mi endişelisiniz? Bakan internetten de bakar, pentinin afişine de bakar... bakar yani. Boşverin. İyi ki bu özgürlük ortamı var da giymek isteyen giyiyor

27 ağustos 2023 15:20