artik bana akil verilmesine ihtiyacim var?

merhabalar susluler. toksik mi degil mi anlamadigim bi iliskim var. cok cok cok guzel basladik her sey cokk guzeldi. 1sene 2 ay olacak birlikteligimiz. bu surenin toplam 1 ayini belki ayri gecirmisizdir. her gun birlikteyiz. ayni bolumu okuyoruz ayni sinifiz. ilk uc ay falan o kadar mutluydum ki. sonra kiskancliklari basladi. kiyafete karismalar vesaire. daha tanistigimiz gunden kafasinda evlilik olan biri bu arada. ben oyle evlenme meraginda biri degilim. evlencen mi benle diyip duruyo mesela e ben de evet diyorum simdi buna niye hayir diyeyim. ama sorup durmasa evlenicem demem yani anlatabildim mi durumu. her neyse bu kiskancliklari sacma sapan seylere asiri takilmalari falan beni cok darliyo. ve aslinda her gun her gun onla olmak istemedigimi fark ediyorum bu aralar. ben arkadaslarimla ailemle biseyler yapmak istiyorum ama her planima bi bozuk atiyo. tamam bisey demiyo hani gitme etme gibi biseyi yok ama belki de ben mi cok takiliyorum bilmiyorum sorun olacak diye dusundugum icin mi oluyo anlamiyorum. cok fazla her seye dahil kendi hayatim kalmadi gibi geliyo bazen. hani bi dusa giriyorum onda bile cikinca hadi giyin giyinemedin mi bi ton mesaj. ama normal hicbir sey yokken o kadar iyi ki yine. beni cidden cok dusunuyo cok seviyo bunu biliyorum icten inaniyorum. kafam o kadar karisik ruhum o kadar yorgun ki napmam gerekiyo? konusarak anlayan biri de degil hemen kavgaya donusuyor her sey yani cok yoruldum biseyler diyin. iliski zor bisey mi gercekten bu kadar? hani iliskin icin biseyleri feda mi etmelisin yoksa onemli olan kendi mutlulugun mu? cozemiyorum.

1. Buraya yazdığın gibi onunla bir konuşman lazım açık açık. Sağlıklı değil hiç anlattıkların.

16 şubat 2023 01:26

2. Süslü dediğin ilişkinin tıpatıp aynısını yaşadım.Daha 1 sene olmamışken evlilik hayalleri kuruyordu yüzük falan taktırmaya çalışıyordu kıyafetime karışmasa bile bütün arkadaşlarıma girdiğim ortamlara karışıyordu.Kendime ait alan yaratmaya çalıştıgımda ona da dahil olmak istiyordu deli dehşet kıskançlıkları ilerledi böyle böyle.En yakın arkadaşımın sevgilisinden bile kıskanıyordu.Ilkten her şey o kadar güzeldi ki bulutların üstünde gibiydim.Ama süslüm emin ol bak o kadar toksiklesiyor ki sonradan bu ilişki.Sana bu kişi sinyalleri açık açık vermiş özgürlüğüne düşkün bir insansan eğer lütfen yol yakınken vazgeç, düşkün olmasan bile vazgeç çünkü bu tip insanlar seni farkında olmadan kafesler bir zaman sonra kurtulma isteğin oluşur ya da sıkılırsın.Benim yaşadığım psikolojik şiddetin haddi hesabı yoktu.Burdaki hiçbir kız bunu yaşamasın gerçekten.Ben çok kez ayrıldım dayanamayıp tekrar barıştık vs vs.En sonki ayrılışımızda keşke ilk başta bitseymis dedim.Lutfen iyi düşün süslüm.Bu kişi başak burcu olabilir tahminimce

16 şubat 2023 01:29

3. (yazar: anonim 1) konusulmuyor ki. zaten surekli bi istemiyosun eskisi gibi sevmiyosun tribinde. susup oturuyor beni sucluyor cozum odakli degil asla. kendine ceki duzen ver kotu ediyosun bizi falan boyle buyuk buyuk konusup akil veriyo. uc kez falan buyuk kriz yasadik cidden ve hepsi gereksiz seyleri sorun yapmasindandi. hepsinde beni sucladi. her seferinde oyle yoruldum ki tamam dedim sustum. ki o zamanlar dogru ya benim sucum diye dusundugum de oldu ama suan dusunuyorum hic de degil. bi yandan evet ben bu adamla evlenirim diyorum bi yandan omur gecmez diyorum kafayi yicem

16 şubat 2023 01:32

4. koç burcu

16 şubat 2023 01:33

5. Ve fedakarlık konusuna da değiniyim hemen kırmızı çizgin olan hiçbir şeyde fedakarlık yapmayacaksın.Benim için özgürlüğüm benim kırmızı çizgimdi bana karisilmasina müsaade etmemeye çalıştım hep. konuşmaya çalıştım anlattım dil döktüm ama asla anlamadı senden sadece bir şey istiyorum iliskimiz için yapamaz mısın falan diye olayı dramatize etmeye çalışıyordu.En sonunda manipülasyona maruz kalıp ilişki normallerini bu zannediyoruz ama değil süslüm.Senin bu kadar yorulman kafanda hiç normal değil sağlıklı da değil .

16 şubat 2023 01:34

6. ilk kez anlatiyorum o yuzden eklemeye devam edicem icimi dokmek icin.

kendince bisi buluyo benim sinirimi attiriyo ben terslendigim icin de kavga ediyoruz. diyor ki ben normal soyluyorum konusamicaz mi. ben normal sordum soru da mi sormicam. ya boyle sorular sorcaksan bana soru sorma zaten diyorum mesela. iyi konusmam hazretleri bisi soramayiz diye tribe giriyo. sonra tribi birakiyo normale donunce diyo ki sen iyi etmiyosun. kendi kendine konu cikariyo, tavrini birakinca kendisi duzeltti aramizi saniyo ve bana bak ben iyi ediyorum sen kotu ediyosun diye yuzume vuruyo. ay anlattikca daha bi gerildim ahahha ihtiyacim varmis cidden anlatmaya

16 şubat 2023 01:39

7. hic ayrilmadik. kendini kaybettigini dusundugum 1 kavgamiz oldu. bir kere ayrilirsak biter zaten hani yol verir bana anladin mi suslum karakteri. ayrilsam kafasinda baskasiyla olmak istedigim icin ayrildigim dusuncesi olur asla kendinde aramaz yani

16 şubat 2023 01:41

8. Ya ss nasıl katlanabiliyorsun ya bu kişinin iletişim şekli toksik bildiğin şal bacım vallahi sal ya

16 şubat 2023 01:42

9. İlişkiyi zor yapan insanlar. Kimse birbirinin özel alanına saygı duymuyor. Hep bi kısıtlama hep bi hesaplaşma. Çoğu kişi konuşmayı konuşarak sorunları çözmeyi de bilmiyor. Üzgünüm ama genelde erkekler böyle. Keşke biz de en başından sınırlarımızı tam çizebilsek. Duygusal olduğumuz için mi yapamıyoruz kodlarımıza mı işlemiş? Bilmiyorum.

Çok fazla düşünmeye gerek yok bence. Mutsuz görünüyorsunuz. Bu ilişki sizi gittikçe köşeye sıkıştıracak gibi duruyor. Konuşup çözülebilecek şeyler aslında ama karşıdaki insan bu kapasitede olmayınca çıkış yolu yok. 1 yıl daha böyle zaman geçtiğinde baya pişman olabilirsiniz. 1 sene kendinizden ödün vermiş olursunuz. Tavizler en iyi versiyonun olmanı engellemiş olur.

Ben olsam yine de bir kere daha konuşmayı dener sonra duruma bakardım. Düzelmiyorsa ayrılırdım. İçimde keşke kalmazdı

16 şubat 2023 01:45

10. ya boyle seyler yokken o kadar iyiyiz ki ama. gercekten seviyorum. onun beni daha cok sevdigini de dusunuyorum. benim sevdigimden daha cok seviyo daha cok onemsiyo. kendimi suclu da hissediyorum zaman zaman. dedikleri dogru da cunku evet onun kadar istemiyorum bu iliskiyi. ben onsuz evet yaparim. ama ayrilmak hic istemiyorum. ay en cok dalgasini gectigim kiz tipi oldum ya birden. kocam kocam ille de kocam oldum. bir sene onceki ben gelse gorse sok olur inanmaz cidden.

16 şubat 2023 01:48