arveles adlı ilacın etki süresi çok mu kısa?

merhaba süslüler. şiddetli regl sancısı çekiyorum bu sabah 4ten beri. normalde dolorex içerdim ağrım kesilirdi ve bir daha olmazdı. kalmamış diye arveles içtim etkisi 2-3 saatte bitiyor ve yine şiddetli ağrılarım başlıyor. biraz önce 3.kere içtim sıkıntı yaratır mı bu kadar kullanmam? gerçekten anında kesiyor ağrımı ama etkisi yok kısa gibi geldi. sizde de böyle mi? yoksa bende mi sorun var diye merak ettim açıkçası

1. Bizde ailecek arveles kullanıyoruz süslü dediğin gibi oluyor. Hemen kesiyor ama gün içinde tekrar ve tekrar içmek gerekiyor. Aslında bu da onu bir boka yaramaz bir ilaç haline getiriyor çünkü bir süre sonra ilaç ise yaramamaya başlıyor. Şu kadar icmelisin vs diyemem ama kardeşim günde 4 içiyor maksimum, mümkün mertebe sıcak su torbasıyla falan geçirmeye çalış sancını.

21 kasım 2021 20:13

2. Cevabın için teşekkür ederim süslüm. Dolorex biraz bekletiyor ağrının geçmesi için maşallah bu ilaç çok hoşuma gitti gerçekten anında kesiyor ama etki süresinin bu kadar az olması kötüymüş. O zaman başka içmeyeyim sıcak su torbamla yola devam edeyim

21 kasım 2021 20:16

3. prospektüsünde günde alınacak en fazla doz yazıyordur. onu geçmemeye çalışın çünkü o zaman böbreklerinize, midenize, karaciğerinize zarar verme olasılığı fazlasıyla artar.

21 kasım 2021 20:26