arzum onan mehmet aslantuğ boşanması ?

sizce ne oldu da 30 yıldan sonra boşanıyorlar kızlar

1. Adam aldatıyodur ne olacak zaten hiç bana öylee woooaaw bi çift gibi gelmiyorlardı. Neslihanla Kadir'in biraz elit hali gibilerdi.

7 mayıs 2023 15:51

2. kadirle mehmet aslantuğu bir tutan varmış ya şaka mısınız arkadaş ajshjsjd siyasete girmesi bir neden olabilir neyse ne olursa olsun arzumla can üzülmesin onları çok seviyorum çünkü.

7 mayıs 2023 16:04

3. A3'e katiliyorum aynen. Su yas farkından dolayi benim hic sağlam bulamadığım bi iliskiydi zaten millet neye bu kadar ölüp bitiyodu yüzyılın aşkı gibi anlamiyorm

7 mayıs 2023 16:08

4. aslında kadınlar ilgili söylemleri evet çok doğru ve haklıydı ama yine de bir nevi kabul anlamı taşımıyor muydu? yani aklının kolay çelinebileceğini kabul etmiş oluyor erkeklerin o da. bir de yanılmıyorsam aynı programda arzum'un onu çok rahat bıraktığını, karışmadığı için yürüdüğünü falan söylemişti. tek başına bir yerlere gidiyormuş vs. o zaman zaten birbirlerinin hayatlarında pek de olmadıklarını düşünmüştüm.

7 mayıs 2023 16:24

5. Taa kaç sene önce bile aldattığıyla ilgili haberler çıkıyordu

7 mayıs 2023 17:02

6. A7 erkek işte:(( kendilerinden biliyorlar...

7 mayıs 2023 17:06

7. Genelde uzun süreli evlilikler şu sebepten bitiyor çocuklar da büyüyünce artık ortak bir paylaşımımız kalmadı kafasına giriyor çiftler. İkimizin de ayrı ayrı güzel bir hayatı var birbirimize ihtiyaç duymuyoruz bu evlilik neden devam etsin gibi düşünülüyor. Çevremdeki uzun yıllar sonra biten evliliklerin hepsi bu sebepten bitti

7 mayıs 2023 17:30

8. Aynen hiç haber çıkmadı ya haklarında biz de çok kıskandık 100 yaşındaki adamla kadını. Seneler önce kadını dövüyor diye haber çıkıyordu. Kadın zaten sessiz sakin adamın da ağzı laf yapıyor işte sadece daha karizmatik diye abarttınız da abarttınız. Adam ben manipülatörüm diye bağırıyor.

7 mayıs 2023 19:42

9. Bi de anaları babaları gibi nasıl savunuyorlar ya yok kudurmuşuz da yok siyasete gitmiş ondanmış da. O da çküne sahip olsaymış da seçim öncesi boşanma haberi çıkmasaymış.

7 mayıs 2023 19:45

10. Evlenmeleri bastan sorunlu zaten. 23-35 evlilik icin saglikli bir yas farki degil. Insanlarin gencken tahammulleri, umutlari ve de maalesef aptalliklari daha fazla oluyor. Zamanla artik bazi seyleri cekemez hale geliyorlar. Arzum onan da 50 yasina gelmis, cocugu da buyutmus, eger biraz kendini gelistirdiyse artik bazi seyler gozune batmaya baslamis olabilir. Mehmet Aslantug'da da acayip kil bir tip var. hani kibar mibar gorunur ama ailesine killigi ile eziyet eder bir hali var. kadin artik cekemiyor olabilir.

7 mayıs 2023 21:55