aseksüel bir erkekle ciddi ilişki yaşayan var mı? çok uzun olacak ama yardım ederseniz çok mutlu olacağım ?
süslüler bu adam bana aşık olduğunu söylüyor ve 3 yıldır birbirimizden kopamıyoruz. hoşlandığını ilk söylediği zamanlar mutluluktan çıldırmıştım. böyle duygusal bir yönü olduğuna inanmazdım. bölümümüzün en iyi öğrencilerinden biri ve en iyi olmanın hakkını veriyor. çok iyi bir okulda mühendislik okuduğumuzu belirteyim. onu tanıdığımdan beri zekasına, yakışıklılığına ve konuşmasına hayran kalıyordum. onun birine ilgi duyduğunu hayal edemiyordum ve duysa bile asla ben olmam diye düşünüyordum. arkadaşlarıma hep ikimiz hakkında şakalar yapardım. bana bakmaz deme sebebim de onun gözünün önünde çok fazla aptallık yapmıştım ve akademik anlamda o ne kadar iyiyse ben de o kadar kötüyüm. onun ilgi alanları bambaşka. kişilik özelliklerimiz çok zıt. yani hiçbir benzerliği olmayan 2 insanız. ben ona ödevler için soru soruyordum böyle konuşmaya başlamıştık. en sonunda benden ilk tanıştığımız zamanlardan beri hoşlandığını söyledi.
onun itirafından sonra 3 ay sevgililik denememiz oldu ve benim için çok kötüydü, ayrıldık. gideceğimiz yerleri, ne yapacağımızı hep ben belirliyordum. "otobüse binemem hiç binmedim, hesabı nasıl ödeyeceğimi bilmiyorum hiç ödemedim, el ele tutuşmayalım herkes bize bakıyor, birbirimize uzak oturalım, sadece evde buluşalım ve ilişkimizi herkesten saklayalım..." bunun gibi bir sürü saçma şey söylerek ve anlamsız kıskançlıklarıyla beni kendinden uzaklaştırdı. hayatımda gördüğüm en zeki ve kültürlü insanlardan biri, kendi alanıyla ilgili de aşırı özgüvenli ama evden çıkacağı zaman ödü kopuyor. bu nasıl mümkün olabilir anlamıyorum. çocuk gibi elinden tutup bu şöyle yapılıyor, atmden böyle para çekiliyor, böyle sipariş veriliyor diye öğretmek zorundayım. 10 yaşında bir çocuk sanki. kontrol manyağı ebeveynlerle büyüdüğü için böyle olduğunu düşünüyorum.
onunla görüştüğümüz süre boyunca (sadece sevgililik değil 3 yıllık arkadaşlığımız boyunca çok kez baş başa kaldık) elimi tutmak, öpüşmek için adım atmadı. sarılmadı bile. sexting başlattım konuyu kapattı. onun evine gittiğimde sevişmek için ne yaparsam yapayım salak taklidi yaptı. bir gün öpüşürken elini göğsüme koydum tepki olarak aseksüel olduğunu cinsellik yaşamak istemediğini söyledi. onu rahatsız ettiğim için çok kötü hissettim o an. benim için seks yapmak ona olan sevgimden daha önemli değil ama aramızda tutku olmaması beni çok üzüyor süslüler. bu yüzden tekrar ilişki yaşamaktan korkuyorum. aşığım, kalbim deli gibi atıyor, hiç böyle hissetmemiştim, bu kadar çekici bir sevgilim olacağına asla inanmazdım vs diyen bir insanın aynı zamanda bunu beden diliyle göstermesini istiyorum. konuşurken göz teması bile kurmuyor. haliyle gerçekliğini hissedemiyorum.
benden hoşlanan bir sürü insan oldu ama ben onu düşünmekten kendimi alamıyorum. onunla her şey yarım kaldığı için aklımdan çıkaramıyorum. o da her fırsatta hala beni sevdiğini ve benimle ciddi ilişki istediğini söyleyerek işimi zorlaştırıyor. şimdi bir kızla görüyorum sürekli. çocukça olduğunu biliyorum ama ondan ayrıldığım ve bir sıcak bir soğuk davrandığım için bana içten içe gıcık oluyor, beni unutup ondan hoşlanacak diye çok korkuyorum. bütün olumsuzlukları unutup ilişkiye başlamalı mıyım? sosyal yönünü geçtim süslüler evde oturmaya razıyım ama öpüşmekten bile iğrenen biriyle birlikte olmak beni çok düşündürüyor. sevgilisi ya da kendisi aseksüel olan varsa lütfen aydınlatın beni. böyle bir ilişki yürüyebilir mi?