aslı enver’in saç rengi nedir ve?

süslüler aslı’nın istanbullu gelin’deki saç rengi nedir? açık küllü kumral mı  koyu küllü kumral mı ve bu renk olive alt tonlulara gider mi? (link: https://i.hizliresim.com/qhl4h7.jpg örnek) (link: https://i.hizliresim.com/bry5ux.jpg diğer örnek) (link: https://i.hizliresim.com/gl0gbb.jpg çok güzel )

1. (link: https://hizliresim.com/XykYZL Örnek)

17 mayıs 2020 03:55

2. (link: https://hizliresim.com/HSu0nV Örnek)

(link: https://hizliresim.com/DkKrXX Bir diğeri)

17 mayıs 2020 03:57

5. Anon2, plain jane saçı ne demek süslü cehaletimi mazur gör

17 mayıs 2020 04:12

6. Yellow-olive mi pink-olive misin süslü

17 mayıs 2020 04:18

7. Yellow olive soguk küllü tonları kaldırabiliyor ama ,pink sıcak ton boyayla guzel oluyor

17 mayıs 2020 04:19

8. Anon 4, sarıya dönük olive rengim süslü, genelde insanlar beyazsın bembeyazsın diyor ama aslında değilim buğdayım. O olive tonun verdiği bir solukluk var işte. Acaba saç da küllü olursa çok mu bayık, ölü gibi dururum?

Canlı bir renk olsa bu sefer de tenimle çok tezat olup patlayabilir? Kararsızım bilemedim.

Anon2 çok teşekkürler süslüm aydınlattığın için.

17 mayıs 2020 04:24

9. (link: https://www.google.com/search?q=kim+kardashian+no+makeup&tbm=isch&ved=2ahUKEwjiyuLg3rnpAhVMwIUKHfLfBfYQ2-cCegQIABAC&oq=kim+kardashian+no&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQARgAMgIIADICCAAyAggAMgIIADIECAAQHjoECAAQQ1Dp2QFYjOgBYObzAWgAcAB4AIABzAGIAYgIkgEFMC41LjGYAQCgAQE&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=i5LAXqLZHMyAlwTyv5ewDw&bih=551&biw=375&prmd=inv&rlz=1CDGOYI_enTR788TR788&hl=tr#imgrc=ftLbpXuORfmaAM Rengim) tam olarak böyle süslüler, kim k.nın makyajsız rengi. Böyle koyu da değil açık da değil ama soluk bir renk.

17 mayıs 2020 04:28

10. Ayniyiz, süslü sıcak koyular gitmiyor ben denedim, ama sarılarda sıcak sarilar yakışıyor. Sonuc, küllü kumralla başlayıp altinimsi sararan bir saçım var en çok yakışan bu oldu

17 mayıs 2020 04:48