aslı kıvanç tam olarak kimi influence ediyor ?

inditex vs paylaşan sayfalar fikir veriyor mesela alabiliyoruz ama aslı genelde cos beauty omelette sezane gibi ulaşılması zor markaları tanıtıyor çoğunun online satışı bile yok çok uç geliyor aslı ve cansu akın özellikle siz ne düşünüyorsunuz bu şekilde high end öneren başka influencer kimleri biliyorsunuz?

1. aslı kıvanç biraz da lifestyle influencer. iyi kötü gezdiği yerleri, hüngür hüngür ağladığı konserleri, tv karşısında dizi izlerken karakterlere eş zamanlı ilginç tepkiler dizi yorumlarını paylaşan bir kızcağız. alıcısı elbet çıkar.

cansu akın'ı ben de bir süredir takibe almıştım. kopyala yapıştır giyinen türk influencerlardan gına geldiği için giyindiği şeyler dikkatimi çekiyordu. ama gerçekten artık feed'i bir reklam panosuna döndü diyenlere katılmamak elde değil. iş birliği ve event haricinde o kadar az paylaşım yapıyor ki. son 6 ayda iş birliği/event içermeyen paylaşım sayısı 10-15. üşenmedim, evet. gerçekten sadece 4-5 sene düzenli paylaşım yapıp mesai yaparak bunun da ekmeğini birkaç senedir sadece reklam yüzüne dönüşerek yiyen biri. gerçekten müthiş ekmek kapısı. tebrik ediyorum kendisini.

5 eylül 2024 13:08

2. ben aslı'nın enerjisini seviyorum. kıyafetlerini vs alamam ama enerjisini izleyince moralim düzeliyor. hani bir arkadaşınız iyi bir şey yaşayınca bunu anlatır da mutlu olursunuz ya aynı o his oluşuyor bende. bir de kilo vermedeki ve mevcut kilosunu korumadaki azmi çok hoşuma gidiyor. yoksa aldığı bir çok şeyi alamam ya da gittiği yerlere gidemem. her videosunu da izlemiyorum bu arada. bazen açıp izliyorum ya da instagramda görünce mutlu oluyorum. hepsi bu. unutmadan bir de dijital pazarlama alanındaki akademik bilgisini dinlemeyi seviyorum. farklı şeyler yakalamamı sağlıyor.

5 eylül 2024 13:08

3. O zırıl zırıl ağlamalı videolara kadar her şey iyiydi. Sildim. Ece targıtın daha az zengini. O da minik bi kar tanesi

5 eylül 2024 13:31

4. Kız standart üstü bir gelire sahip diye düşünüyorum hem oturduğu lokasyon hem alışverişleri giydikleri. Ama vizyonu çok dar. Yani hiçbir şekilde takipçilerini beslemiyor farklı bi bakış açısı sunmuyor. Sürekli massimo dutti cos giyim alışverişinden bahsediyor. Çok basic sıkıcı bir tarzı var ve çocuksu konuşması ya da yavaş konuşması beni irrite ediyor artık, üstüne bir de o el mimik hareketleri :( elleriyle yaptığı bir hareket var birşey gösterirken hep onu yapıyor ve itici geliyor bana

5 eylül 2024 13:45

5. asli nin özellikle giyim konusunda çok sıkıcı bir tarzı var bence. sürekli babet giymesi, sürekli sarı kahverengi kıyafetler giymesi yani hiç influence etmiyor beni çok basic geliyor bana. 1 dayanamadım takipten çıktım bende bir süre önce. a4 e katılıyorum el ve mimik hareketleri aşırı itici zorlama geliyor birşey gösterirken ona odaklanmaktan dediklerini anlamakta zorlanıyorum asdada

5 eylül 2024 13:53

6. Aslı birebir yabancı inf kopyalayıp kendine kilo verme macerasının da etkisiyle takipçi yaparak geçinen 15152562. Aynı influencerdan biri

5 eylül 2024 16:10

7. Anon 7 merak ettim bakacağım hatika tasvir 😀😀

6 eylül 2024 00:43

8. Ay bi tane yollayın öyle video çok merak ettim

6 eylül 2024 09:45

9. ben de kilo verdikten sonra bazı şeylerinden tetiklediğim için takipten çıktım. beraber çalıştığı diyetisyenden de hiç hoşlanmıyorum. bir besini hayatından tamamen uzaklaştırdığını yıllardır hiç yemediğini vs. anlatmıştı. ben böyle şeyleri sevmiyorum, insanlar benim kadar hassas olmayabilir ama ben yemekle ilgili bu kadar katı tavırları sevmiyorum. ki uzun yıllarını kilolu geçirmiş biri için de aşırı tetikleyici olabilir bence bazı konularda aşırı katı geldi tam anlatamıyorum o tavır beni rahatsız etmişti.

6 eylül 2024 11:05