aslıhan malbora bin yıllık sevgilisinden çagatay için ayrılmış?

bu oyuncu millleti hep mi aynı olur ya, yazıklar olsun. haber yeni mi bilmiyorum da ben kızın hesabına girince farkettim sonra da çagatay hhaberlerini gördüm püüü dedim ekrana. çok yakışıklı sempatik bir adamdı esli sevgilisi. çagatay artık kartlaşti malesef prime dönemindeki gibi değil öyle bile olsa aptallık ettigini düsünüyorum siz ne düsünüyorsunuz?

1. Up yapalım bakalım

18 aralık 2024 21:54

2. Up up

18 aralık 2024 21:54

3. Up up

18 aralık 2024 21:57

4. hasta mısın?

18 aralık 2024 22:00

5. Neden boş dedikodu yapmak istiyorum diye mi yoksa 2 3 up yazdım diye mi? Hasta degilim sadece canım sıkılıyor

18 aralık 2024 22:04

6. dediğin kadını tanımıyorum ama çağatay dediğin çağatay ulusoysa gayet geçer akçe bir bey? nesini garipsedin sanki kadın sevgilisinden ibrahim tatlisesin oglu gibi bir kürt conosu için ayrilmis muamelesi yapiyosun

18 aralık 2024 22:05

7. Çagatay ulusoy çapkın bir adam izlenimi veriyor bana berbaer gecirilen yıllar var o yüzden bana yersiz geldi. Her sey yakışıklılık şöhret degil ki. Öyle her seye aşka inancı kaybolan ergen değilim ama ufak bir sarsılmadı değl.

18 aralık 2024 22:06

8. Onlar ayrılalı cok olmamis miydi? Bir de aldatsa mıydı yani ayrılmış iste niye yazıklar oluyo

18 aralık 2024 22:07

9. evet bu duruma bu kadar kudurup bir de up up yazdığın için. hiç mi arkadaşınız yok anlamıyorum. olsa da tanımadığın ünlüye yazıklar olsun demek neyin kafası:d

18 aralık 2024 22:07

10. Öf boş yapıyorum işte allah evlerine atesler salsın diye beddualar etmişim gibi davranma. Bir çok arkadaşım var ama burada boş dedikodu yapmak istedim alt tarafı ne uzattın

18 aralık 2024 22:11