asla çalışmaya başlayamıyorum?

süslüler nolur yardım edin bana. çalışmam gerekiyor, yapmam gereken bir proje var ama kesinlikle başlayamıyorum basiretim bağlandı resmen. bu soru sayılmıyor, muhtemelen şikayet edileceğim ama ağlayacağım artık ya.

1. Kaldır totoyu süslüm, bir yerden başlamak lazım

5 nisan 2021 22:17

2. Süslü geçtiğimiz salı aldım bu taski. Normalde iki üç baksam yapabileceğim bir şey. Ama o kadar erteledim ki düşündükçe kusasim geliyor. Soruyu açtıktan sonra yoga yaptım. Yogadan sonra noddle hazırladim. Onu yerken dizi izleyeceğim. Sonra kahve yapıp sabahlarim muhtemelen. Sabah kalkıp çalışmaya başlamak istiyorum ama öğlene kadar uyuyorum sürekli. Hiç mutlu değilim bu durumdan ama bataklık gibi bir şey. Düşünce seklimi değiştirmeyi çok istiyorum ama yapamıyorum.

5 nisan 2021 23:58

3. yok süslü keşke çalışıyor olsam. staj yapıyorum. uzaktan olduğu için kendimi veremiyorum sanırım. ofisteyken sorumluluğumun farkında oluyorum ama böyleyken ertelemek daha kolay oluyor. son güne bırakıp sabahlıyorum sürekli. bunun zararını yine ben görüyorum ama vazgeçemiyorum da. sabahlamaya karar verdim ben kolay gelsin sana da umarım rahatça yapıp bitirebilirsin

6 nisan 2021 02:07