asla gecmeyen sivilce izi icin ne yapabilirim?

süslüler merhaba,20 yasindayim ve gectigimiz haftalarda olusan sivilcelerimden biri hafif skar derinliginde kirmizi bir yara birakti makyajla kapanamiyor her seyi denedim aha bha retinol c vitamini hicbiri etki etmedi asla bu kadar kalmazdi sivilce izlerim sizce  dermaroller alip sadece orada denesem ve üstüne c vitamin sürsem bir süre ise yarar mi?yoksa bir yere gidip dermapen microneedling tarzi bisey mi yaptirmaliyim baska türlü gecmez mi?yara gibi tam yanagimin ortasinda kaldi daha once bu tarz bir sey yasayan varsa neyin ise yaradigini yazarsa cok sevinirim simdiden tesekkürler

1. süslü birkaç haftada hem aha hem bha hem retinol hem c vitamini nasıl denediniz😱😱 zaten bunlardan birinden fayda görmeye başlamanız bile 3 ayı bulacaktır en azından ayrıca tüm aktifleri art arda ya da aynı rutinde kullanmanız işi sadece daha kötü hale getirir. şu an elinizde hangi ürünler var?

8 mart 2021 11:11

2. güneş kremi kullanmazsanız pek etki etmezler, lekeler yanmadan güneş kremi kullanarak hızlandırabilirsiniz süreci

8 mart 2021 11:23

3. süslü madecassol denedin mi? bir de eğer tüm bunlar işe yaramadıysa önce bi cildiyeye git yanlış şeyler uygularsan çok daha kötü hale gelir. benzeri benim cildimde olmuştu cilt bakımı sonrası içi kanlı iz kalmıştı resmen, düzenli madecassol kullanınca tamamen geçmese de izi baya silikleşti

8 mart 2021 12:26

4. birinci süslüm bir bucuk iki ay önce oldu,bir ay düzenli c vitamin sabah aha bha aksam yaptim günes kremli tabi ki hicbir ise yaramadi,sonra aksam aha bha biraktim tamamen ve bir ay da retinollu krem aksamlari uyguladım dermatologumun zamaninda verdigi yine günes kremli ama diger izler hizlica gecerken bu lekede hicbir degisiklik olmadi ki,skar izi yapmasindan korkuyorum

8 mart 2021 13:43