yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    6 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    aslan burcu süslüler, en sevdiğiniz ve sevmediğiniz özellikleriniz ne ?

    yükselenlerinizi de belirtir misiniz. canım sıkılıyor sadece. ekşide girdi gördüm buraya gelip sormak istedim. kimlerle anlaştığınızı falan da ne isterseniz yazabilirsiniz maksat sohbet olsun :d bi de nasılsınız nasıl gidiyor tabi onu sorayım

    1. Aslan burcuyum ama yükselenimi tam bilmiyorum. Akrep ya da yengenç mi ne demişti arkadaşım. Hangisi evi daha çok seviyorsa o işte djfjkf

    Burçlarla çok ilgili değilim. Ama genellikle aslan burcu değilsin diyen oluyor. Çünkü kendimi gösteren bir tip değilim.

    Ama bence aslan burcunu çok kalıba sıkıştırıyorlar. Ben bunu kendini beğenmişlik olarak söylemiyorum ama aslan burçlarının iyi bir arkadaş olduklarını düşünüyorum.

    17 şubat 2021 16:46

    2. en sevdigim özelliklerim: merhametli olmam, hiçbir şeyi fazla kafama takmamam, zor şeylerle karşılaşınca pozitif düşünebiliyor olmam, yaratıcı ve açık fikirli biri olmam. 

    en sevmedigim özelliklerim: rahatına düşkün biri olmak, tutumlu biri olamamak ve bazı durumlarda gereksiz yere ani çıkışlarım olması. 

    yükselenim başak :)

    17 şubat 2021 16:49

    3. Yükselenim başak ve ay burcum kova. Sevdiğim özelliğim planlı programlı ve düzenli olmam, lüksü sevmem. Sevmediğim özelliklerim ise narsistik birkaç özelliğimin olması ve bazen başkalarına karşı fazla katı ve gaddar olabiliyorum.

    17 şubat 2021 18:03


    4. aslan burcuyum yükselenim koç, ikisi de ateş grubu. yani biraz genelleme yaparsam, hem kendimden hem gözlemlediklerimden. aslan kadını genelde aşırı aşırı güzel olmasa bile bir şekilde dikkat çekiyor ve farklı bir auraları oluyor. mesela çekici olan ünlülerden birinin aslan burcu olduğunu görünce haa tamam diyorum. baskın karakterli, cinselliğe aşırı düşkün bir burç. kötü özellikler ise kendimden yola çıkarsam, bazı konularda çok takıntılıyım ve aşırı kıskanç olabiliyorum. eğer hoşlandığım bir erkek yanımdaysa genel olarak sadece benimle ilgilensin isterim, bazen de yalnız olmayı tercih ederim kişisel alanıma girilmesinden hoşlanmam. birinin yanımda ezik gibi görünmesinden hoşlanmam, yanımda özgüvenli, ne konuştuğunu bilen insanlar isterim. aşırı duygusal insanlar benlik değildir.

    17 şubat 2021 18:55

    5. Yukselenim ikizler, yas aldikca ikizlerin ozelliklerini daha cok gostermeye basladim. Boyle bir sey var mi, astrolojiden anlayan susluler ne diyorsunuz? 

    Sevdigim ozellillerim: Aslan kadinlari cok iyi arkadastir, gerekirse arkadaslari icin kursun atar kursun yer, ama onlarla arkadas olmak onlarin surekli on planda olma cabasina sinir olmayacaksaniz mumkun ancak. Iki aslan kadini asla uzun sureli arkadas olamiyor bence. Bir de genelde icten pazarlikli olmayan net insanlariz. Sevmedigim ozelliklerim Florte, ilgi cekmeye , cinsellige, pahali seylere duskun olmam. 

    Haritasinda ates ve hava grubu baskin olan herkesle anlasiyorum, su ve toprak grubu baskin olan insanlara gercekten dayanamiyorum. 

    17 şubat 2021 23:11

    6. anonim4 senin gibiyim ben de. ama kıskanclık 0. o da yükselen yay rahatlığı heralde.

    ben de yayla anlaşıyorum. boğaya çekiliyorum :d

    süslü bi astrolog soru cevap yapıyordu. bu harita ne kardeşim alev alev demişti :d ve sana bişey koymaz tarzında konuşmuştu ama işin aslı öyle değil. bu kombinasyonla senin de öyle mi ikisi de ateş diyince merak ettim :d nasılsın ?

    anonim5 in sevmediği özelliklerin hepsi bende de var. hem cinselliğe düşkün olup hem inançlı olmak aşırı gelgit yaşıyorum :d kendimi frenlemek yoruyor beni.

    başak ve kovaya katlanamıyorum. karakter açısından. yoksa eğlenceli insanlar.

    17 şubat 2021 23:21