astroloji ile ilgilenen birine hediye önerisi?

süslüler selam, arkadaşımın doğum günü geliyor kendisinin astrolojiye ilgisi var, ne gibi bir hediye alınabilir sizce? şimdiden teşekkkürrrlerrr

1. gerçek kristal taşlar vs alabilirsin veya tarot kartı o tarz şeyleri seviyorlar

7 şubat 2021 14:17

2. Astroloji ve tarotun sıfır alakası vardır, her astrolog tarot açmaz, her tarot açan doğum haritası yorumlamaz, bu şekilde genellemeleri de sevmezler. İlgisi varsa alın tarot lütfen

7 şubat 2021 14:26

3. Sarkaç alabilirsin, buhurdanlık ve sevdiği güzel bir uçucu yağı alabilrisin, palo santo alabilirsin çok tatlı bence bunlr

7 şubat 2021 16:58

4. çok teşekkür ederim süslüler kafamda bir kaç şey oluştu bile. çok sağolunnnn <33

7 şubat 2021 21:04

5. Süslü ben de astrolojiyle ilgileniyorum fakat astrolojiyle ilgili bir hediye alınsa hiç sevinmezdim. Sadece danışmanlık alınsa çok sevinirdim, çünkü ilgilendiğim şey astrolojinin kendisi, temalı eşyalar vb değil.

13 şubat 2021 00:41

6. a6 çok haklısın, benim aklıma daha çok kullanılabilir bir şeyler belki bir kitap tavsiyesi alırım gibi düşündüm hani temalı bir üründen ziyade swf danışmanlık konusunda çok haklısınız araştıracağım bütçeme göre. çok teşekkür ederim <33

13 şubat 2021 21:18