astrolojiden anlayan süslüler 22 haziran yengeç mi ikizler mi senelerdir yengeç diye biliyordum ama su an kimle konuşsam ikizler diyor?

1. Yengeç ama tam olarak yengeç değil. Denge burcu deniyor tam sınırdaki burçlara. Ben de 22 mayıs doğumluyum hem boğadan hem ikizlerden taşıdığım yönler var ama soranlara ikizler diyorum

7 mayıs 2019 19:23

2. ben de 21 haziran doğumluyum, yıllarca bazı yerlerde ikizler bazı yerlerde yengeç yazdığını gördüm. en son araştırınca “cusp” kavramına rastladım, türkçesi var mı bilmiyorum. bir burcun son günleri ve sonraki burcun ilk günleri doğanlar iki burçtan da özellikler taşıyormuş. mobilden link ekleyemiyorum ama https://www.luvze.com/gemini-cancer-cusp/

burdan bakabilirsiniz.

7 mayıs 2019 19:47

3. Merhaba, burç diye bildiğimiz olay aslında güneş burcudur ve her sene bir burcun başlangıç tarihi 1 veya 2 gün oynar. Ben 21 haziran doğumluyum, yengeç burcuyum. Chris Pratt 21 haziran doğumlu ikizler burcu. Böyle böyle uzar gider. Burcundan emin olmayan süsler bana doğum tarihi(yıl da dahil), doğum yeri ve doğum saatlerini yazsınlar. Harita çıkarıp bakayım :)

8 mayıs 2019 01:08

4. 22 haziran yengeçtir süslü.21 haziranlar arada kalıp iki burcun da özelliğini taşıyanlardır.

8 mayıs 2019 01:43

5. tesekkurler süslüler. anonim 4 ismini açarsanız size atmak istiyorum süslüm çok merak ediyorum da:)

8 mayıs 2019 17:52