astrolojiden anlayan susluler solar harita yorumu aldim ve hic guzel seyler yok,simdi de cok korkuyorum?

suan sagligim iyi, cok emek vererek buldugum bir isim var, maasim iyi. dun twitterda unlu birinden bir solar harita danismanligi aldim. bana soyledigi sey 6. evim yukseliyormus ve saturn orda oldugu icin, malesef2025 de sik sik hastane ziyaretleri kronik kemik hastaliklari deri hastaliklari ortaya cikabilirmis, bir de is yerinde sorunlar isimi kaybedebilir degistirebilirmisim. cok istedigim gibi bir is bulsam da otoritelerle catisma deger gorememe isin umdugum gibi cikmamasi falan hep boyle seyler soyledi.  solar return ilk kez baktirdim. acaba bunlar hep soylenildigi gibi mi cikiyor? gercekten cok mutsuzum.

1. İşte bilinçsiz bir şekilde aldığın danışmanlığın sonucu. Gelecek öngörüsü için solar tek başına anlam ifade etmiyor, evet önemli ama bir göstergenin tek yorumu olmaz, belki başka şekilde yaşacaksınız. Yorumu yapan kişi işinin ehli değil belli ki. Madem korkacak kadar etkileniyorsun neden bilinçsiz bir şekilde yorum peşinde koşuyorsun ki yazık yani

7 kasım 2024 17:39

2. natal ve solar beraber bakti ama cok ozet ozet. Sonrasinda da gordugumuze karsi uyarmak zorundayiz danisanlarimizi hazirlikli olmalari icin dedi.

7 kasım 2024 17:40

3. acikcasi ilk defa baktirdim,  cok iyi bisi soylemedi. 2025 ile ilgili, yani her konuda mi kotu olur bir tane iyi bir sey olmaz mi ya. Bu arada kronik kemik hastaligim var zaten onu bildi soylediginden

7 kasım 2024 17:52

4. kehanet verir gibi harita yorumlanmamalı. astroloji sadece ihtimallerden bahseder, yol gösterir geçmişteki referans olaylar çerçevesinde. çok fazla etken var.

yağmurlu olacağını hava durumunda görüp yanınıza şemsiye almak gibi düşünün, yağadabilir yağmayadabilir. kesin olacak diye bir kaide yok. cüzi ve külli irade diye birşey var :) işinde daha iyi insanlardan danışmanlık alın bence, güçlü metin in videolarına da bakabilirsiniz aslında astrolojiye bakış açısını güzel anlatır.

7 kasım 2024 17:52

5. Bu hazırlıklı olmak filan değil korku salmak. O kişiyi takip etmemelisin özellikle korku salan bir güruh var sürekli. Onların amacı farklı.

Senin için 2022 solarımı örneklemek istiyorum. 2. Evim yükseliyor, para kazanma gelirlerimin artması filan sözkonusu. Gezegen yok, güneş 6. Evde işe girme, kariyerime odaklanma filan söz konusu. Ama ne oldu biliyor musun? 2022 başında kedim öldü, 2022 sonunda da babam öldü. Bu soların hiçbir kısmı çıkmadı. Daha ağır transitlere bakmak daha doğru sonucu verecekti.

7 kasım 2024 17:56

6. hayatta her şey var. %100 çıkacak değil seni koruyan başka olumlu açıların olabilir. natal haritayla birlikte yorumlanır. kime baktırdın neyi ne kadar biliyor bunu bilemeyiz. sana gelince, bu işlere kalkışmadan önce insan düşünmez mi belki kötü bi şey duyucam, gerçekten bilmek istiyor muyum? sazan gibi atlamamak lazım her şeye. ha dediği çıkacaksa da en azından önlemini al kendine dikkat et. tedbir hayat kurtarır di mi?

7 kasım 2024 18:07

7. Satürn'ün bundan haberi var mı? Sana bu kadar hastalık ve makus talih getireceğini bilse dönmeyi bırakırdı zavallı. İşinize bakın süslü ya hayat yeterince zor niye daha da zorlaştırmaya çalışıyorsunuz ? Haritacı bu kadar biliyorsa kendi söküğünü dikerek başlasın önce

7 kasım 2024 18:30

8. Süslü kime baktırdığını yazar mısın ona baktırmayalım gidip

7 kasım 2024 18:35

9. kime baktirdigimi ifsa olurum diye soyleyemem ama son zamanlarda trump kazanicak ben demistim diyen birinin ogrencisi.

Tutulma akslarina bakti balik basak aksina gecince benim basak 6.evim yine bu ev hastalik konulari hareketlenir gundeme gelir bu etkiler de psikolojik olarak yipratir dedi mental saglik direkt asiri etkilenebilir demis balik 12.ev (natalda 12.ev bos 6.evde terazi)

solarda terazim yukselen 6.ev yukseliyor, saturn burada.

Neyse bir de isle ilgili neptun gunes kare varmis dedi ki bu sene is hayati ise girersin istedigin gibi cikmaz, is bulursun degistirmen gerekir hep boyle yanilgi verir sana sene boyu.

Bir de 10.evde mars ve pluto kavusum varmis. Bunun ustune.

En kotu yerlesimler olarak aklimda bunlar kalmis.

7 kasım 2024 18:53

10. anonim 1, basin sagolsun bu arada.

7 kasım 2024 18:54