atasun optik’ten lens alan var mı?

2 haftada elime geçmesi gerekiyor, bana türkiyede numaranız varsa gelir yoksa 2-3 ay sürer dediler. ihtimali çok düşük geldi. buradan lens alan varsa ne kadar sürede elinize ulaşmıştı?

1. Süslü hiçbir şubede mi yokmuş anlamadım. Veya internetten mi aldınız?

11 eylül 2023 11:50

2. Atasundan lens alinmaz. Lens marketten alin. Yarina ulasir bile yani.

11 eylül 2023 11:52

3. a1 şu an tedariği göremiyoruz çarşamba söyleyebiliriz dediler, yani yok demediler bana. bence sadece bi ihtimaldir... çarşamba öğrenicem.

a2 haklısın sanırım, almış oldum şimdi bekliyorum. çarşamba trde yokmuş derlerse iade isteyip optikten alıcam. umarım geç kalmaz ya

11 eylül 2023 12:05

4. Yuhhh 2 3 ay ne ben internetten siparis verdim gün ortasında ertesi sabah geldi

11 eylül 2023 12:59

5. A4 atasundan mı almıştın? Kardeşim de atasundan aldığında 1 hafta sonra gelmişti aslında. Bence garanti olsun diye böyle söylüyorlar ama erken gelitodur:(

11 eylül 2023 13:02

6. hep oradan alıyorum 7 yıldır falan. her zaman bir iki güne elimde oluyor istanbuldayım göz numaram 2.75 3.25 acuvue kullanıyorum

11 eylül 2023 16:30

7. Ay içim rahatladı a5. Bana çarşamba arayıp sorun dediler o zaman belli olacak umarım en geç 1 haftaya gelir. Arkadaşımda da bir sorun olmamıştı ama çok gerildim çok kötü hissediyorum. Bu ayın sonunda yurt dışına taşınıyorum alamazsam kalacak öyle of

11 eylül 2023 16:34