atiye'yi izledim hiçbir şey anlamadım (spoiler içerir) ?

süslüler ilk sezonu izlemiştim simdi iki bitti şöyle olay örgüsü, serdarin amacı vs anladim ama sonunda diğer dünyadaki erhan ve atiye birbirini buldu gitti atiye doğurdu ne yani bsbdbdbdbdb sonda da bebeği biri kaçırıyor ozan sanırım atiye ölmüş filan nolur anlayan biri anlatsın dbfnfnfnfn bu sezondaki dünyada atiyenin babası ile annesi evlenmemiş ama 16 yaşındayken atiyenin annesini görmüş de yok kızları varmis da beyin ***ti yani

1. bende hiçbir şey anlamadım süslü djdmmc sorunu takipteyim

1 ekim 2020 00:00

2. bir sürü paralel evren var, biz 2 sezonda 2 tanesini izlemiş olsak da farklı farklı zamanlarda da aynı kişiler farklı hayatlar yaşamış, hepsinde de atiye ve erhan bir araya gelmişler aynı yerde. evrenlerin birinde atiye ölmüş geçen sezon da aynı cenazeyi görmüştük 2.sezonda da gördük ama o hangi evrende bilmiyoruz, 3te öğrencez artık onu.

1. sezon izlediğimiz evrende annesi ve babası atiyenin fakat 2. sezon izlediğimizde anne ve atiye diğer evreni güçlerinden dolayı hatırlarken diğer insanlar hatrlamıyor. bu yüzden hiç evlenmemiş olsalar da annesi atiyenin ve diğer evrendeki eşinin bilincinde.

1 ekim 2020 00:03

3. İçimden ana avrat sövüyorum hayir bi de o kadar cebellesti bi tek onun doğumu gösterildi diğer kadınlar vs yok

Sülale manyak zaten deli debel hareketler yapiyolar, anneannenin tek skilli rüzgar çıkartmak ve atiyeye zamanı gelince bi şeyleri anlayacağını soylemek

Teyzecim anlatsana aq kafayı yedik

1 ekim 2020 00:04

4. Anonim 2 teşekkür ederim, biraz dark mantığı ile düşünmüştüm ben elif de ölür yine olacak şeyler bi sekilde olur ama örgü değişir(gerci darkta örgü de değişmiyor ya) diye ama o da olmadı

8 bölümü bi şeyleri anlamak için izledim ama hicbi zaman son bölüm yeterince tatmin etmiyo bu dizide beni

1 ekim 2020 00:07