avene sport fluid kullanıp sivilce çıkartan var mı aranızda? lütfen cevap?

en son luv it aldım çok kötü hiç beğenmedim. bu kremi almak istiyorum ama tetikleyici içerikler var emin olamadım fiyatı da ucuz değil. fungal akne olduğu için krem bulmakta zorlanıyorum lütfen bana yardım

1. Sivilce yapmadı ama yağlı cilt olmama rağmen altına iyi nemlendirici sürmem gerekti. Koruyuculuğu ve suya dayanıklı oluşu çok iyiydi.

24 eylül 2023 13:10

2. yağlı ciltte parlama yapıyor mu a1 önerir misin

24 eylül 2023 13:17

3. Yağlı ciltliyim ayrıca akne tedavisi görüyorm bu üründe de mavi ışık filtresi var mı? ben istemiyorum çünkü yüzde sararma yapıyor

24 eylül 2023 13:26

4. Ben.

Karma cilde sahibim, tam sivilce değil de elmacık kemiklerimde pütür pütür kabartılar yaptı. Koluma bacağıma kullanıp bitirdim.

La roche posay'in mat olanı eğer altına baska krem üzerine makyaj yapmayacaksanız güzel. Ama altına üstüne baska bir sey geldigi anda silgi gibi oluyor. Yazın lrp kullandım hep, cilt makyaji yapmadim. Sadece allık sürdüm

24 eylül 2023 14:17

5. Asla parlama yapmıyor ama denize girip çıkınca yüzüm bembeyaz olmuştu suya dayanıklı olduğu için. Günlük hayatta bu olmuyor. Mavi ışık filtresini bilmiyorum açıkçası. Bir de kapağı dikkatli açıp kapamak gerekiyor. Küçük bi diş gibi bi şey var, kırılmaya müsait.

24 eylül 2023 14:34

6. La Roche den nefret ediyorum ya çok kötü zaten elimde şu an o var bir de luv it. içindeki alkol gözlerimi yakıyor yüzü sarı yapıyor çok sıvı kıyafete damlıyor vs bir sürü neden var kısaca nefret ediyorum yerine ne koyacam onu da bilmiyorum sizin dediğiniz dry touch onu da kullandım akne yaptı ve silgi gibi dökülüyor çok kötü yani

24 eylül 2023 14:42