ay süslüler eskiden deniz yıldızı diye bir dizi vardı izleyen hatırlayan çıkar mı ?

şimdi youtubeda eski bölümleri izliyorum da. deniz, mert, melih, banu vs vardı. banu ailesine tıp kazandım diye yalan söylemişti. feriha yokken banu vardı gjfkhjgkf

1. Annemle izlerdik shhdh

19 haziran 2022 22:50

2. hala izliyorum qmdoafşfnc sırf deniz yıldızını izlemek için sofrayı tvnin karşısına koymuştuk o zamanlar

19 haziran 2022 23:08

3. Banu ile melih gercek hayatta evlendi 2 cocuklari var, ozgurle dizideki adini unuttum hazal filiz küçükkose evlendi ve bosandı. Doktorlardan sonra tıp isteme sebebim olan diziydi ama maalesef olmadı.

19 haziran 2022 23:15

4. Bende izlerdim Feriha ın farklı bir versiyonudur asfgg

19 haziran 2022 23:18

5. Ayy biz de annem kardeşim ben üçümüz izlerdik. Sonraları bıraktık ama uzun süre izledik. Bana hep o akşam yemeklerini hatırlatır bu dizi. Akşam yemeği yerken izliyorduk.

19 haziran 2022 23:20

6. ayyy en sevdiğim diziydi jgsldjşs

denizin gerçek babasının kızı vardı. kıvırcık saçlı banunun kankası. dizinin son sezonlarında kocası her gün yemeğine cıva katıp zehirliyordu. cıvanın zehirli madde olduğunu o diziyle öğrenmiştim.

19 haziran 2022 23:37

7. Bu dizi bana fakir dönemlerimi hatırlatıyor. Asdgbssbbsvs.d Sobalı, tüplü televizyonlu evde okul çıkışı gelir izlerdim. Kuduruk Banu vardı, melihe kaçardı sürekli. Ablası Suna vardı o iyi kızdı. Babaları vardı gözaltları simsiyahtı. Vayy 12+ sene olmuşs

19 haziran 2022 23:45

8. Evimin bir arka caddesinde çekimleri yapılırdı ya başlığı görünce duygulandım

20 haziran 2022 00:00

9. Kızlar banu nun fakirlik kıyafetleri cok tarz ve kaliteliydı hala begenırım gıyım tarzını. Feriha hep zevksız hep varos

20 haziran 2022 00:08

10. Ayy ne izlerdim yaa shsjs iyi ki hatırlattın eski bölümlerden açayım biraz :d

20 haziran 2022 00:15