ayak fantezisi olan var mi susluler?

susluler kimine bu çok tuhaf geliyor ya ahlaksızca bir şey değil ki sevgilimle 1 yildir beraberiz ben senin ayaklarını neden yalayip öpeyim ki dedi. eski erkek arkadaşıma yaptiriyordum. duştan çıkınca temiz temiz ayak yalatmanin temizlik açısından ne gibi bir sorunu olabilir ki? nesi iğrenç ben anlamıyorum. temizliğime dikkat eden pedikurlu biriyim.

1. e istemiyormuş, zorla mı?

10 aralık 2019 19:45

2. Temiz olması vs önemli değil, istemiyorsa istemiyordur anlamadım ki sevgiline ayağını yalatman için taktik mi verelim? :d

10 aralık 2019 19:49

3. sen seviyorsun diye o da sevmek zorunda değil. ayrıca ayak bir dudak da değil. sevmemesi normal ben de ayaktan hoşlanmıyorum mesela

10 aralık 2019 19:49

4. Adam istemiyorsa ne yapabilirsin? Sen anlam veremiyo olabilirsin ama o tiksiniyo olabilir, her tiksindiğimiz şey mantık çerçevesinde mi illa temellendirmek zorunda mıyız? Değiliz. Ya da sadece itici olabilir tiksinmiyodur da itici buluyodur. Her ne olursa olsun saygı duymak lazım.

10 aralık 2019 19:49

5. Diyelim ki bir cihaz icat edildi. Herhangi bir şeyi içine koyunca dünyanın en temiz şeyi haline getirip geri veriyor olsun. Senin ayağını cihazın içine sokup çıkaralım, ben yine o ayağı yalamam.

10 aralık 2019 19:56

6. E ayrilin o zaman. Ayaksever bir suru erkek var. benim hic oyle bir merakim olmamasina ragmen bu zamana kadar bir suru kisi denk geldi ayak fetisi olan.

10 aralık 2019 19:58

7. Ahahahah cevaplar efsane süslüler harikasınız 😂

10 aralık 2019 20:37

8. Ayaklar ayaktır, yalanacak bir yeri yoktur.

11 aralık 2019 01:21