ayaklarım dünyanın en çirkin ayakları?

iğrenç ayaklarım var. 39 numara, parmaklarım şekilsiz, tırnaklar desen öyle. ayak baş parmağım balon gibi. ben de yazın önü açık ayakkabılar, sandaletler giymek istiyorum ama ayağımdan midem bulandığı için yıl boyunca spor ayakkabı giyiyorum. ayaklarımı güzelleştirmek için ne yapabilirim? takma tırnak, protez tırnak gibi şeyler ayağımı daha düzgün gösterir mi? nolur akıl verin

1. güzel bir pedikür ve protez tırnak daha iyi gösterir gibi süslü

8 mayıs 2021 15:05

2. Kesinlikle gösterir. Deneyin derim. Sonuca siz bile inanamayacaksınız

8 mayıs 2021 15:07

3. Medikal manikür ve kalıcı oje yaptır. Her akşam ellerimizi nasıl yıkayıp mis gibi krem sürüyosak ayaklara da aynısını yap. Kalyonun turuncu yağı var 2,3 günde bir yatmadan onu sür. Bunları dene bana dua et :d

4. Medikal pedikür*

8 mayıs 2021 15:09

5. Bence bütün ayaklar çirkin zaten. Güzel olabilecek bir uzuv değil.

6. bakım ve kısa tırnak

8 mayıs 2021 15:09

7. yazlık ayakkabılara bakmak için sitelere giriyorum, fotoğraflardaki mankenlerin ayağı o kadar güzel ki. tam alayım diyorum bendeki ayaklarla ne kadar çirkin olacağını düşünüp vazgeçiyorum. medikal pedikür ve protez tırnak fiyatları yaşadığınız yerde ne kadar? daha önce hiç manikür pediküre gitmedim o yüzden soruyorum:(

8 mayıs 2021 15:15

8. anonim 7 gel sarılalım çok kötüyüm

8 mayıs 2021 15:17

9. Protez tırnağa bulaşma zaten 2 ay kalıcı oje ve medikal pedikür yaptırınca tırnak daha düzgün gözüküyo. Ben ayda 120 tlye yaptırıyodum ikisini

8 mayıs 2021 15:17

10. Bence kimse ayaklara bakmıyor, normal ojenizi sürüp istediğiniz ayakkabıyı giyin lütfen. Siz taktığınız için size öyşe geliyor

8 mayıs 2021 15:21