aynı seans içinde aynı bölgeye alex + buz lazer yapmak verimi yükseltir mi yoksa etki etmez mi?

son bir kaç seansım kaldı hangisinden devam etsem diye karar veremedim ikisini de teklif etmeyi düşünüyorum. sizce mantıklı mı çok mu saçma

1. evet saçma.

8 mayıs 2022 15:41

2. neden saçma süslü?

8 mayıs 2022 16:11

3. ikisi de birbirinden farklı aletler ve siz her ikisini aynı anda aynı bölgeye yaptıracaksınız :p süslü bu konularda cahilsiniz bence yaptırdığınız yerdeki uzmanlara bırakın bu işi. böyle bir şeyin mantıklı ve mümkün olmadığını düşünüyorum. zaten alexten sonra kıl kökleri yeterince tahriş olmuş oluyor üzerine bir de buz lazar yapıp yanık bir bölge etmiş olursunuz

8 mayıs 2022 16:28

4. süslü cahil değilim aslında ben de biliyorum ikisini de ama şöyle bir durum var ben ince tüyler (göbek bel vs. ince değil de işte lazere göre ince) için buzlazerle anlaştım 3-4 seans sonra hiç etki göremeyince bir de alex deneyelim dediler. alexten azcık da olsa fayda gördüm biraz azaldılar ve inceldiler. ama hala rahatsız edici derecede varlar. iki seansım kaldı ve hangi cihazı kullansam karar veremedim bu durumda hangisi daha etkili olur emin değilim. alex belki de şu an bu tüyleri görmez veya buz hala işe yaramayacak. ben de risk almayayım ikisini de yaptırayım diyorum bana aşırı mantıklı geliyor hala.

8 mayıs 2022 16:41

5. yani biraz kıl yapınıza bağlı benim üst bacağıma ne alex ne de buz lazer iyi geldi. boş yere yaptırmış gibi oldum yani. evet seans zamanları azaldı ama seanslarım bittikten 4-5 ay sonra eski haline geri döndü. ama yine de ikisi aynı anda cildi çok tahrip eder diye düşünüyorum

8 mayıs 2022 16:53

6. Aynı seans içinde aynı bölgelere ikisi birden olmasa da farklı seanslarda denenebilir, çünkü buz lazer gerçekten ince zayıf kızlara etki etmiyor

Ama Alex etki eder mi tam bilmiyorum iste baska baska cihazlar kullanan merkezlere de bir danışmak lazım belki de

8 mayıs 2022 16:56

7. Kıllara**

8 mayıs 2022 16:56

8. yani bildiğiniz üzere alexin kıl görmesi gerekiyor ki köke insin. buzda ise inebilmesi için kılın sıfır olması lazım. yani önce alex ile döküp üstüne mi buz geçmekten bahsediyorsunuz? bana çok anlamsız geldi bilemedim

8 mayıs 2022 17:08

9. Herkes saçma demiş bilmeden ama bunun cihazı bile var ki. 3 dalga boyunu da aynı atan lazerler var. Çoğu yerde var bunlardan,netten bakabilirsiniz.

Soru sahibi alexde cilt kendinden geçiyor bilmem farkında mısın, orada bir tur daha buz yaparsanız cildiniz gerçekten yanar.

8 mayıs 2022 18:03

10. Aynı gün içinde değil ama ana seanstan 7-10 gün sonra olan kontrol seansında bazı polikliniklerde değişmeli olarak alex, nd yağ ve buz kullanılıyor.

8 mayıs 2022 20:05