ayni adam sürekli istek atıyor?

süslülerim bir çocuk var, tanışmıyoruz ama instagramdan sürekli istek atıyor. ben reddediyorum çünkü sadece birebir tanıdığım kişiler var hesabimda. bu insan her redden sonra 2-3 hafta sonra tekrar atıyor. sizce ilgi çekmek ve konuşmak icin mi, yoksa herkese istek atiyor ve bana daha önce gönderdiği istekleri ve yediği redleri unuttuğu icin mi?  ha bu arada, bir kez mesaj yazmıştım daha ikinci isteğinde; kabul etmiyorum ısrarla istek gönderiyorsunuz tanışıyor muyuz acaba diye. tanışmıyoruz ama tanımak isterim gibi bir şey yazmıştı. ben de bye demiştim.  ama hoş bir bey allah için sjshsj  ama bana özel mi yoksa herkese sallayan bir tip mi acaba merak ediyorum ve çözemiyorum :(  listesinin çoğu erkek arkadaşlarıyla dolu bu arada.

1. Bence biraz abazan tipli bir şey. Israrla eklemesi saçma geldi. Kız düşürmeye çalışıyor gibi.

7 aralık 2017 14:44

2. Neden anonimliğe sığınıp insanları tersliyorsunuz? Bu cesareti nereden buluyorsunuz? Soru saçma geliyorsa görmezden gelirsiniz. Şikayet edeceğim sizi.

7 aralık 2017 15:06

3. Engel?