ayrılık sonrası erkeklerle ilgili şu doğru mu ?

"ve son olarak bir erkek eğer ilişkisini tamamen aklında ve kalbinde bitirmişse yeni profil fotoğrafları koyar. yeni kızlar ekler ve arkadaş çevresini genişletir. artık bundan sonra geri dönüş imkansız gibi birşeydir." resmen hepsi var çünkü hahahahah, pişman olmaz mı yani

1. Sevdiyse belli bi süre sonra dank eder

12 eylül 2020 14:07

2. Eski sevgilim de böyle yaptı, her yerde profil fotosu ikimizleydi kaldırdı. Yeni kızlara da yürümedi adeta koştu. Ama biz severek ayrıldık, karşılıklı birbirimize yaptığımız kötülükler yoktu, ayrılmak zorundaydık. Unutabilmek için de başkalarına yürümek zorunda gibiydik. 1 yıl oldu ve ıkimiz de hicbir şekilde iletişime geçmedik.

12 eylül 2020 14:08

3. gerçekten seven erkeklerin ne olursa olsun sevdikleri kadından uzak duramadıklarını düşünüyorum. belki araya yıllar giriyor, belki başka aşklar ama bir şekilde tekrar iletişim kuruyorlar. yani profil fotoğrafı, yeni kişiler ekleme vs bence bir kriter değil. sen de yaparsın zaten bunları.

12 eylül 2020 14:30

4. stalklamadığım için profil fotoğrafını bilmiyorum ama berbat bir ayrılık sonrası birbirimizi her yerden engellemiştik ve ayrıldıktan 1 hafta sonra gibi kısa bir süre içerisinde sevgilisi olduğunu öğrenmiştim

birkaç ay sonrasında ağlayarak geri dönmeye çalıştı, şu anki profil fotoğrafı benim çektiğim bir fotoğraf (gönderme yapmaya çalışıyor aklınca)

sonuç: erkeklerin hiçbir davranışını genellemeyin, mantıklı değil çünkü

12 eylül 2020 14:38

5. süslüler çok kötü bir ayrılıktı, engelledi zaten her yerden filan. ilişkide çok aşık ve çok çabalayan biriydi

12 eylül 2020 15:15

6. bunu yapan eski sevgilim (ayrılalı 5 sene oluyor) 3 senedir her firsatta yokluyor dkkskdkkskds kac defa reddettim hic umit vermedim hala doğum günümü falan kutluyor geçen kutladı daha... cevap bile vermiyorum düşünün yani :( boşverin 2 sene sonra o donene kadar ben artık ona hicbir sey hissetmiyor oldum

12 eylül 2020 15:29

7. yine yukarıda bahsettiğim eski sevgilim de engellemişti beni, önce takipten çıkmıştı buna sebep olarak da surekli gormesinin kopmayı zorlaştırdığını söylemişti. ayıp olmazsa takipten çıkıcam demisti dmsmmdmsmdms

12 eylül 2020 15:30