ayrılırken çok çirkinleştim ve söylediklerimden dolayı kötü hissediyorum?

süslüler 4 yıl süren seneye evlenme planı yaptığımız ilişkimde malum şahıs saçma bir sebepten bana soğuk yaparak uzunca bir süre mesajlarımı ve aramalarımı göz ardı ediyordu. çok geç kısa kısa ve iletişimden kaçan şekilde cevaplar veriyordu. yok sayılmaya dayanamayıp gittikçe daha da sinirleniyordum. en sonunda eskiden flört mü fuckbuddy mı yoksa sadece arkadaş mı oldukları belli olmayan ve bir dönem ayrılmamıza sebep olan bir insanla isteğe bağlı olarak aldığı bir iş nedeniyle tekrar beraber çalışacaklarını duyunca çıldırdım ve bir anda küfür ve bolca beddua içerikli mesajlar yağdırmaya başlayıp ayrıldım. bu kadar sinirlenmemin nedeni zaten kendi işinin yoğun olması, iş nedeniyle hiç zamanının olmaması(gizlinot: gün içinde mesaj bile atamıyordu sözde zamansızlıktan) ama çelişkili olarak ekstra iş almasıydı. bu kişi muhtemelen kendisinin hiç bir yanlış yapmadığını -çünkü o kişiyle sadece arkadaş olduklarını- herseyi geleceğimiz için yaptığını, benimse kendini kontrol edemeyen terbiyesiz bir insan olduğumu düşünüyor ve belki de çevresine bu şekilde anlatıyor. o kendinden utanmazken ben yaptığım bu hareketten dolayı çok utanıyorum. çünkü normal hayatta o kadar sakin o kadar saygılı bir insanim ki kendime yakıştıramıyorum bu durumu. orada yapmam gereken sakin bir şekilde tepkimi koyarak ayrılmaktı ama kendimi kontrol edemeyerek haklıyken haksız duruma düşürdüm. bu nedenle de içim hiç rahat değil bu kadar toksik karşılık verdiğim için kötü hissediyorum. sizce hafiflemek için bundan sonra ne yapmalıyım içimi rahatlatmak için nasıl düşünmeliyim?

1. Düzeltme: Bu kavga olduğu zaman zaten hali hazırda çalışmaya başlamışlardı bile

7 ekim 2023 12:59

2. Ihtiyaclarimi veremeyen, guvenmedigim biri icin neden ugrastim acaba demek lazim. Neden orada kaldim, neden ona muhtac gibi hissettim ve sonucunda caresizlikle ofkelendigim sonucu dogal goremiyorum.

7 ekim 2023 13:00

3. Hassas bir noktana dokunmuş süslü. Haksız değilsin. Üstelik birikim de varmış. Her dakika aşırı kontrollü olamayız, insanız. Tepkin de insani bir tepki, olmuş artık. Geçmişte bırak.

7 ekim 2023 13:02

4. Sorunun Recep Tayyip Erdoğan ile ne alakası var. Malum şahıs bir tek o çünkü

7 ekim 2023 13:03

5. adam bokun tekiymis. boyle birinin senin hakkinda ne dusundugunun ne onemi var. az bile soylemissin

7 ekim 2023 13:05

6. A5 onun düşündükleri önemli değil süslü benim üzüldüğüm kendimi düşürdüğüm durum ve çevresine beni böyle lanse edeceği

7 ekim 2023 13:06

7. onu da skyim cevresini de skyim diye dusunmen belki yardimci olur suslum

7 ekim 2023 13:11

8. Hahahha süslü teşekkür ederim bir de böyle deneyeyim

7 ekim 2023 13:11

9. Adam o kadinla görüşüyor net. Gorusmesede aklinda onunla florr var. Evlilik düşünen adam ne diye trip atiyor ya ergen kizlar gibi.

7 ekim 2023 13:37

10. malum şahıs diyince benim de aklıma rte geldi sjkfkh süslü demişsinya çevresine beni saygısız birisi olarak anlatıyor diye. eğer etrafındaki insanlara seni kötülüyorsa zaten onunla işin bitmiştir. sevgilisini evleneceği kadını etrafına kötü anlatan bir herifle işin olmaz.

7 ekim 2023 14:14