ayrılan sevgilinin ardından yalvarmaya yakın davranmak?

sizi terk eden insanı ilişki içinde mutsuz olsanız da terk edince ona daha çok bağlanmak ve geri döner belki diye üzüldüğünü çok belli etmek, onun peşinde koşmak? var mı böyle hata yapanlar? bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

1. Bu ben. İlişkimiz de sonlara doğru iyi değildi yani toksik bir ilişki diyebilirim. Mutsuzdum ve onu da mutsuz ettiğimi düşündüm vs. aslında ilişki de bana yapılan psikolojik şiddetten başka bir şey de değildi ama sonradan farkına vardım, ayrıldıktan sonra da tabi onsuz mutlu olamayacağımı düşünüyordum, üzgündüm ve bunu da hissettirdim yani bunun pek gururla alakası yok tabi ilişkiden ilişkiye değişir ama maalesef böyle

21 şubat 2021 14:54

2. Ayni insan icin iki kere yaptim bunu bskdjwks toksik bir iliskiydi. Psikolojik siddet gordum ama o zaman farkinda degildim bunun. O olmazsa yasayamazmisim gibi hissediyordum. Kirmizi odadaki nazli gibiydim yani. Kiskancliklar, surekli aglayip zirlamalar hepsi mevcuttu bende. Sadece kendime zarar vermisim. Yapmayin boyle seyler lutfen. Insanin elinde de degil biliyorum ama once kendimize deger vermemiz gerekiyor susluler.

21 şubat 2021 15:29

3. Ben de yaptım bu hatayı ilişkide mutsuzdum beni mutsuz ediyordu, olduramadığım şeyler vardı. Benden ayrılınca peşinden koşmak ggibi bir hata yaptım. Şimdiki aklım olsa asla yapmazdım. Ben sanırım terk edilince bağlananlardandım. Şimdi sevgilisini mutlu ediyor mu acaba diyorum. Toksik bir insandı gerçi ama bana yaptıklarının aynısınu ona da yaşatır mı, olumsuz anlamda yaşattıklarını diyorum. Kızı uyarmak istiyorum ama aman bana ne kıvamındayım bazen de. Ama şimdiki aklımda asla şans istemez ayrılmayalım falan diye peşinde dolaşmazdım

21 şubat 2021 15:37

4. Zaten kimse ayrıldığı insana peşimde dolaşıyor falan diye geri dönmüyor. Sevse terk etmezdi bu da ders oldu

21 şubat 2021 15:38