ayrıldığımız sevgilimize hiç yazmasak sormadak geri döner mi?
süslüler günaydın. yakın zamanda 2,5 yıllık ilişkim bitti. son 2 ay o ayrılmak istemişti ama ben yazdıkça cevap veriyordu ben aradıkça açıyordu falan. sonra kesinlikle ayrıldı. ama ben sürrkli affetmesi bir şans vermesi için yazdım. bana geri dönmedi. ama artık hiç yazmıyorum. acaba geri döner mi bana?
cevaplar
Benim de eski sevgilim benden ayrılmışmış. Şimdi kız arkadaşı olmasına rağmen 2 yılda bir bazen her yol yokluyor....
Sen yoklasın mı istiyorsun? Hala hayatında biri olmazda yoklar belki. Şerefsizse her türlü yoklar
26 mayıs 2021 08:58
Ayrılmıştı*
26 mayıs 2021 08:58
Umudumuzu kesip onunuze bakin. Adam ayrilmak istemis ve sonra da israr etmenize ragmen barismamis. Istemiyor demek ki. Onun istememesi sizi sevilmeyecek biri yapmaz. Daha iyilerinin karsiniza cikabilmesi icin bu eski sevgili enerjisini atmaniz lazim. Geri doner diye beklemeyin yani istemeyen insan geri de donmez.
26 mayıs 2021 09:09
Ben pişman olsun istiyorum. Hayatında biri var sanırım benimkinde de ama emşn değilim. Bana yaptığı kötülülğkler içşn pişman olsun istiyorum. Bana şiddet bile uygulamaya çalıştı bunu kabul etmiyor ama
26 mayıs 2021 09:10
Süslü ondan çok saha iyisini hakettiğine eminim
26 mayıs 2021 09:11
Şiddet bile uygulamaya çalıştı ve sen barışmak istiyorsun? Oke
26 mayıs 2021 09:12
of süslü ya pişman olmuyor kimse öyle aşkından özleminden. ha aklına gelir misin? bu kız neden yazmıyor artık hayırdır der mi? der. hatta belki o yoklar ama senin tavrından hislerinden emin olduktan sonra yine eskisi gibi olur. gerçi benim 5 yıllık ilişkim bitmişti 1 sene kadar sonra yazdı görüşmek istedi vs yüz versem dahasını isteyecekti neyse tersledim aradan 5 ay geçti bambaşka bir konu için konuşmamız gerekti ilişkimiz için değil o zaman yine başladı bana yürümeye tersledim bende. 15 gün sonra kalpli fotoğraf paylaşmış bir kızla. demekki vardı biri hayatında. yüz versem nolurdu bilmiyorum o kıza. hani oluyor öyle akıllarında biri varken bile bakarlar sana. hatta biz ayrılalı 3 sene oldu geçen gece yine yazmış o kızla olmasına rağmen twitterdan stalkladım da filan diye.. böyle bi pişmanlık mı istediğin? egonu tatmin edersin evet ama seni merak etmeyen aramayan sormayan adamında yeri belli hayatında işte. sakın yazma dikkatini çekecek bir şey yapma.
26 mayıs 2021 09:27
Sümük gibi yapışacaksın hayatına devam eden adama yani? O sana dönecek olsa bırakmazdı zaten, git ağlayarak günlüğüne yaz yapışkan
26 mayıs 2021 09:35
Yapışmak değil şuanki hissim. Bana kötülük yaptı pişman olsun hissi.
26 mayıs 2021 11:05
Olmuyorlar güzelim olmuyorlar. Hayatına devam ederek ve onu hic hatırlamayarak alabileceğin bir intikam sadece.