ayrıldıktan sonra çılgınlar gibi kızları takipleyen erlekler?

severek ayrılınan bir ilişkide ayrılınca 100ün üstünde kız takip eden erkek geri dönse affedilir mi sizce. bir inat uğruna bu kadarı yapılmaz değil mi çünkü bi yanım bu umuda tutuldu diğer yanım hepsiyle şansını deneyecek diyor

1. süslü aynı muhabbet benim başımda da var. 100 olmasa da bi 30-40 kişi takiplendi. ben hepsiyle şans denemenin mümkün olmadığını düşünüyorum yani allah aşkına kıvanç tatlıtuğla sevgili değiliz.. salak oldukları için bi denemeye kalkıyorlar ama sanmıyorum bişey olduğunu. yine de aşırı irite oldum ben bu olaydan sonra şahsen barışma durumu olsa bu olaya takılırım

8 kasım 2021 20:24

2. Benim de içim cız ediyor benden önceki instagramı nasılsa aynı haline dönmüş ya seven insan bir hafta iki hafta bekler bu kızın hislerini de kırmayayım bana bir şeyler hissediyordu der ama yok ben silmişim o defterleri vicdanım el vermemş başkasına yazmaya ama o insan rahat rahat arayışa çıkmış bile. Bunun mantıklı bir açıklaması olabilir mi

8 kasım 2021 20:25

3. süslü tekrar diyeyim salak oldukları için.. tek açıklaması bu. bizim kadar düşünceli davranmıyorlar ayrılık durumlarında yani. ben hesap sormuştum dayanamayıp hiçbi şey göründüğü gibi değil falan demişti. baktığında hiç anlamı yok yani. ama ben eskiden tanıdığım birini takip edince olay çıkmıştı. kendileri olunca problem yok sen aynısını yapsan kötü oluyorsun

8 kasım 2021 20:38

4. Çok intikamcı bir insan ben ona rest çekip erkekleri takip edince bunun hesabı sorulacak elbet diyordu .. ne yaptığını çok iyi biliyor bence. Ya da ben kendime çok değer veriyorum umurunda değilim rastgele ediyor şans denemek için

8 kasım 2021 20:43

5. bilmiyorum seks yapmak için bu kadar uğraşa da gerek yok sanki instada tanış takıl iş oraya ilerlesin. herkes okey değil ki bu duruma. valla bilmiyorum ya ooof

8 kasım 2021 20:56

6. Süslü sen benden daha da saf ve iyi niyetliymişsin ben umudu kesiyorum hayırlı uğurlu olsun başka kıza yazıp benim kapıma gelemez bu saatten sonra da bitiririm kafamda

8 kasım 2021 20:57

7. adamlara salak salak dedik asıl salak benmişim sanırım.... teşekkürler kızlar

8 kasım 2021 20:58

8. Of of unutamıyorum aklımdan çıkaramıyorum bir adım dahi attığı yok ama aklımdan çıkmıyor yaptığı yanlışlara rağmen..

8 kasım 2021 21:12

9. Low erkekler ve low davranışları.

Yeah man good old days aynen

8 kasım 2021 22:21

10. salak olduklari icin degil, mantikli olduklari icin. elleri bosaldi, ne kadar kiz eklerlerse o kadar kisa surede birilerinsen olumlu donus alirlar, sekse, florte, bir sonraki iliskiye adim atarlar. ayrilik acisi cekseler bile mantikli davranip hayata devam ediyorlar ve bir an once birini bulmak istiyorlar.

8 kasım 2021 23:19