ayrıldıktan sonra erkekler neden çirkinleşir?

sevgilim benden bomboş bi bahaneyle ayrıldı, uzak mesafeye dönmüştük ve tartışıyorduk yapamıyoruz bitirelim dedi, hemen ardından günde 15 tane açık saçık giyinen kız hesapları takip etmeye başladı. dayanamadım bu kadar düşme diye yazdım beni bu hale sen getirdin falan diyor, ara ara konuşmak istiyor ama ben istemiyorum artık. neden böyle çirkinleşiyorlar her şey farklı olabilirdi böyle biri olmasaydı

1. amacım tartışma değil fakat ayrıldıktan sonrası sizi ne ilgilendirir? “açık saçık” tabiri hiç hoş değil.

5 ekim 2018 22:25

2. ayrıldıktan sonra sürekli bana mesaj atıp konuşmak istemesi ama bunu unutmak için yaptığını söylediği için ilgileniyorum. yanlış bir şey söylediğimi düşünmüyorum gayet açık saçık hesaplar başka nasıl anlatabilirim, yoksa istediğini eklesin banane.

5 ekim 2018 22:45

3. "Ayrıldıktan sonra" yaptığı ve ucu size dokunmayan hiç bir şey sizi alakadar etmesin süslüm. Bırak kendi nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasın sen de kendine bir yol çiz. Gitmiş bitmiş artık. Ayrılır ayrılmaz bunu yapan adamdan hayır gelmez zaten, yoluna bak

5 ekim 2018 23:40

4. Allah Allah hem ayrılıyor hem de sizinle iletişime geçiyor. Sonra da sizi ilgilendirmez mi deniliyor. Bence gayet ilgilendirir. Ayrıca açık saçıkta garip bir kelime değil. Bundan sonra bol memeli derseniz belki millet saldırmaz.

6 ekim 2018 00:12