ayrıldıktan sonra hemen başkasıyla olmak?

ayrılalı daha 1 ay olmadı. birkaç gün önceye kadar konuşuyorduk tartışıyorduk da. 3 senelik ilişki çok sevilen her şeye rağmen kopulmayan bi ilişki. bi kızla beraber olmaya başlamış. ne düşünmem gerek bilmiyorum. ilişki içindeyken çoktan kafasında ve içinde bitirmiş galiba. biz beraberken sürekli tanımadığı kızların tweetlerini beğeniyordu, bunlar kim diyince kızmaya başlamıştı son zamanlarda böyle tuhaftı. yine seni seviyorum diyodu hediye vs alıyordu ama böyle tutarsız davranıyordu. ben diş hekimliği okuyorum kendisi 2 senelik bölümü bitiremedi henüz. hic girmeyeceği ortamlara soktun, hic olamayacağı biriyle oldu sen ona öz güven kazandırdın diyor arkadaşlarım. bilmiyorum ne düsünmeliyim? biz beraberken başka kızlarla tanışmışlar arkadaş grubu olarak insta verilmiş falan bunlar benden gizlenmiş. arkadaş olarak görse neden gizlesin ki yani anlamıyorum. acaba aldatıldım mı diye düşünmeye başladım. bazen aşırı ilgili davranıp bazen cok uzak oluyordu.

1. anonim 1 ben de öyle düşünüyorum. yani ayrılmadan bitirmiş belki de ama öyle devam etmemiz de ilişkiye bana saygısızlık. 1 ay bile olmadan hislerini unutup 3 seneyi unutup başkasıyla başlamak çok zor yani. demek ki ilişkide de bana karşı eski hisleri yokmuş. hissetmeye başlamıştım zaten ama konduramamıştım

12 mart 2023 08:42

2. Bence de bir dalı tutmadan öbürünü bırakmamış ama sen o arkadaşlarından kurtul. Onlar sana daha büyük zarar verecek. Alt tarafı tr'de diş hekimliği okuyorsun giremeceği ortam ne olabilir ibizaya tekne tatiline mi gittiniz? Gerçeği söylemeyen hiçbir arkadaş senin gerçek arkadaşın değildir.

12 mart 2023 08:50

3. anonim 3 çocuk arkadaşlarımla bile iletişim kuramayan biriydi. biraz pasif ve asosyal. yani bana kendini öyle tanıtmış ama öyle olmadığını düsünşyoeum artk. 3 sene boyunca maske takmış. kendisi bi başına bi tatil ayarlayıp gidecek bi insan bile değilken ben tüm arkadaş grubumla tatiller ayarladım onu da getirdim. maddi destek de oldum

12 mart 2023 08:52

4. süslü kendimize denk olmayan erkeklerle olunca hep böyle oluyor maalesef. sizden kazandığı vizyonla gtü kalkmış, tipik vaka. normalde dibinin düşeceği birisiyken siz, zaman geçtikten sonra diyor ki ben bunu elde ettiysem daha iyisini neden elde edemeyeyim. o yüzden çok tehlikeli bulurum vizyonsuz erkekleri. kıymet falan bilmezler. belki aldatılmamışsınızdır ama yine de hayır gelecek biri değil belli ki.

12 mart 2023 11:00

5. İşte sen kendini düşürürsen böyle olur. Biraz burnun havada davran bundan sonra.

12 mart 2023 11:06

6. Ss ortamla sunla bunla alakasi yok bu adam karaktersiz net sekilde. Aldatmamissa da 1 ay gecmeden baskasini bulan adam sizi hic mi hic sevmemistir sadece asik rolu oynamistir bu kadar basit. Neyse adam umarim donmeye falan kalkismaz. Acikcasi boyle durumlarda kadinlar affediyor cunku genelde.

12 mart 2023 12:07

7. anonim 4 çok haklısın teşekkürler

12 mart 2023 14:22

8. anonim 5 evet her konuda cok fark vardı. ilişkinin başında aşağılık kompleksi yaşıyordu senin gibi biri bana niye baktı vs diye. ben yine de bu konuların üstüne cok düşmedim ama sonucu böyle oldu

12 mart 2023 14:23

9. anonim 6 ayynen arkadaşlarım da bu cümleleri kurdu gerçekten fark etmeye başladım çok teşekkürler

12 mart 2023 14:24

10. anonim 8 büyük konuşmak istemiyorum ama asla dönmem. umarım pişman olur ama asla dönmem

12 mart 2023 14:24