ayriligi nasil atlattiniz? 4 yillik iliskim bitti, canim cok yaniyor?

susluler, 4 yillik iliskim bitti hala cok seviyorum ve butun hayatimi onunla hayal ediyordum ama iliskimiz bitti, evlilik yolundayken. cok cok cok aci cekiyorum, bu aci nasil gecer ? ne zaman gecer ? siz ayni surecten gectiniz mi ? atlatmak icin neler yaptiniz? ben hala cok seviyorum, anlasamadigimiz icin ayrildik baska nedeni yok, bu benim canimi daha da cok acitiyor, bu nedenden dolayi nasil ayriligi kabul ederim? ilk iliskimdi, herseyi onunla yasadim, onu simdiden cok ozluyorum :'(

1. Atlatamadık bacım

19 şubat 2020 19:28

2. Geçer, daha güzelleri yasanir, bittiğine sukredilir

19 şubat 2020 19:29

3. 11 aylık ilişkiyi 2 yılda atlattım. Ama ne aşktı benim ki. İlişkinin süresi önemli değil bu noktada sizin daha önceki ilişki ve ayrılık tecrübeleriniz, bunlara verdiğiniz tepkiler önemli. Belli bir zamandan sonra geçmiyorsa 6 ay sonra mesela, psikiyatrik destek alın derim. 6 aya kadar yas halinde olmanız normal kendinize zarar vermedikçe ya da süreğen hayatınızı (iş okul vs) devam ettirip geleceğinize de zarar vermediğiniz sürece. Her şey geçiyor inanın geçiyor zaman değersizleştiriyor herkesi ve yaşanılanları. Bu süreçte kabullenin, yapmanız gerekenlere odaklanın, çok yalnız kalmayın sosyal ortamlara girin

19 şubat 2020 20:04

4. Karşıdaki kişiye karşı içinizde bir keşke kalmadıysa tüm çabanızı gösterdiyseniz ve buna rağmen toparlayamayıp ayrıldıysanız emin olun geçiyor her şey atlatmak zor olmuyor. Zaman sadece zaman klişe evet ama vallahi zaman.

19 şubat 2020 21:16

5. atlatamadik bacim arti 1. bazen atlattigimi saniyorum ama desince yine cikiyor uc sene oldu.

19 şubat 2020 23:59