ayrilik sonrasi karsisina cikmamak mi yoksa arada cikarak kafa karistirmak mi?

burada okuyorum genelde degersizlik yuzunden ayrilanlara verilen tavsiye karsisina cikma, ozlettir kendini va diyor ki ben de buna katiliyorum ozelikle ilgiden bunalan karsi taraf icin onu hayatindan cikmak bence cidden degerini hissettiriyor. fakat diger yandan kisi karsisina cikmadiginda bence onu unutmak kolaylasiyor. yani ayrilmayi gectim insan olum acisini bile atlatiyor cunku hayatindan ciktigini kabulleniyor fakat o kisiyi gorse etse(gunumuzde stalku da buraya koyabiliriz) kafasi daha cok karismaz mi aslinda? siz ne dusunuyorsuniz susluler hangisi daha etkili?

1. Yok suslum ne darilmasi zaten fikirlerinizi merak etim. ya aslinda kendi iliskim icin soylemedim genel olarak merak ettim yani zaten ayrildiktan sonra tekrar birlesmeye ben de inanmiyorum ama su hayatindan cik, devam et, onsuz mutlu oldugunu goster durumu vardir ya ona karsi olarak gormedikce insan unutur dusuncesi hakkinda ne dusunuldugunu merak ettim. Cok karisik yzdim umarim anlatabilmisimdir.

10 nisan 2019 00:12

2. Hayatımdan defolup gittiyse görmesinin anlamı yok. Ben iyice kayıplara karışıyorum. Stalklasada bulamasın canı cehenneme.

10 nisan 2019 00:25