böyle bir arkadaşınıza nasıl davranırdınız ?

arkadaşım iş bulamıyor. portfolyosuny biliyorum yetersiz bana göre ama kabul etmiyor. önerilerde bulunuyorum diyorum ki kendini geliştirmelisin ben öyle iş buldum. normalde direkt öneri vermiyorum. neden iş bulamıyorum diye bir şekilde konuyu gündeme getiriyor ama kendini yeterli görüyor gerek yok diyor ben böyle deyince sinirleniyor.

1. Aynısını yanlış çalışma stratejileriyle çalışan bir türlü atanamayan arkadaşımla yaşıyoruz ben iyi bir sıralamayla atandım ve çalışma rutinimi kaynaklarımı dibine kadar paylaştım kendisiyle ve çok motivasyon konuşması yaptık yani bir sene kendini izole et gezmeden vs dedim yine kış tatilinden bile geri kalmadan gezdi sömestrda. Sonra ben niye sınırda kalıyorum herkes atanıyor ben niye yapamıyorum falan diye sürekli söylüyor sohbet ederken hopp en baştan anlat yani artık saldım ben de başka yayın dene falan deyip geçiyorum siz de oralı olmayın

14 şubat 22:53

2. Siz kötü olursunuz. Bence daha fazla üstelemeyin. Siz iyi niyetinizden yapıyorsunuz ama öyle anlamazlar. Eziyor gibi anlarlar.

15 şubat 12:27