böyle erkekler bana mı denk geliyor?
eski sevgilimle bir sevişmemizden sonra ben çok keyif aldığım için kendisini kullanılmış hissettiğini söylemişti, bu sözüne çok kırılmıştım çünkü çoğu zaman daha çok zevk alan taraf kendisi olduğu halde ben çok sevdiğim için ve sevişmeyi birbirimizle öğrendiğimiz için bunu hiç sorun etmiyordum. öyle dediğinde biraz enayi gibi hissetmiştim kendimi.
şimdi ise yeni ayrıldığım erkek arkadaşımla (başka biri, karışıklık olmuş yazımda) tekrar görüşmeye, en azından arkadaş kalmaya çalışıyoruz. ben kendisine de söyledim artık güvenilir gelmediği için kendisiyle ilgili beklentim olmayacağını ve duygularımı sınırlamaya çalıştığımı. kendisi önceden beri sekse benden farklı baktığını, birinden hoşlanmıyorsa sevişemeyeceğini söylüyor. ben daha maddesel ele alıyormuşum, bir bakıma doğru da olabilir bu. neyse geçen gün ikimiz de yükseldik, sevişmek üzereydik ve yapamayacağını, kendisini kullanılmış hissedeceğini söyleyerek geri çekildi.
bende mi gariplik var yoksa erkeklerin cinselliğe bakışını hep ben mi yanlış yorumluyorum, benzer deneyimler var mı merak ediyorum