büyük buruna nasıl kontür yapılır? bir türlü beceremiyorum?

süslülerim günaydın öncelikle :>> benim burnum büyük biraz ve şeklini hiç sevmiyorum, büyük olması sorun değil eğer düzgün bir şekli olsaydı ama hem hafif kemerli hem de böyle şiş gibi duran ucu yuvarlak bir şekli var. makyaj esnasında burun kontürü yapanlara bakıyorum hepsinin zaten minicik kemikli burunları var kontür yapacakları yerler belirgin bi şekilde görülüyor burun kenarları burun ucu vs ama bende burun ucu diye bir şey yok o kadar geniş yani. hiçbir şekilde düzgün yapamıyorum kontürü, sonunda sanki yüzümün ortasına çamur bulamışım gibi karanlık çirkin bir görüntü oluşuyor ve daha da dikkat çekiyor böyle olunca. bir türlü yapamıyorum yani kendi burun şeklime göre nasıl yapılacağını bilmiyorum yüksek ihtimalle. büyük burunlu süslüler siz nasıl kontür yapıyorsunuz anlatabilir misiniz ya da yardımcı olacak video vb atabilirsiniz. çok teşekkür ediyorum şimdiden.

1. Youtube'a burun kontürü yaz.

9 aralık 2020 09:55

2. Senin kadar akıllı olamam merak etme. Sadece bir tavsiyede bulundum ama sen cevabınla zeka seviyeni gösterdin. Sana akıllı olup olmadığımı soran olmadı.

9 aralık 2020 11:42

3. aynı dert bende de var süslü. her renk her çeşit kontür ürünü denedim ama yok olmuyor. etrafımdaki herkes daha büyük göründüğünü söylüyordu.

büyük görünmesine engel olamasam da birkaç şey yapıyorum.

burun ucuna allık, yine burun ucunda minik bir alana simsiz aydınlatıcı; burun kanatlarına transparan pudra, burun kemiğine açık renk kapatıcı sürüyorum. belli belirsiz bir renkle burnumun ucuna çizgi çekip dağıtıyorum hafif kalkık dursun diye.

bir tık daha iyi görünüyor böyle yapınca.

ha bir de gözlerim küçük olduğu için makyajla iyice büyütüyorum ki burun kabak gibi ortada olmuyor böylelikle.

9 aralık 2020 12:28