b-c cupta olup, yazın dışarda sütyen giymeyen süslüler var mı?

bazen giymek istemiyorum ama hemcinslerimin düşüncesi kötü olur mu? . erkekler bok yesin

1. Ben yürüyemiyorum bile süslü ya zor bence :/

24 mayıs 2023 21:40

2. ben c cup olarak giyemiyorum maalesef. üstüme giydiğim kıyafete göre bralet giyebiliyorum bazen sütyen kadar rahatsız etmiyor. bir arkadaşım meme uçları içe göçük olduğu için dar bişey giymediği sürece sütyensiz gezebiliyordu c cup ile

24 mayıs 2023 21:49

3. b cupım ama balensiz sütyenle bile duruşunu sevmiyorum memiklerimin. kilolu olduğumdan belki de...

24 mayıs 2023 22:04

4. ay yok ya roket gibi duruyorlar. üstelik a3'ün dediği gibi asılma durumu oluyor ve o daha da rahatsız edici.

24 mayıs 2023 23:17

5. ben 75b takmıyorum sütyen büyük değil memelerim ama

24 mayıs 2023 23:47

6. genelde ben söylemeden anlamıyor arkadaşlarım ama ince bir şey giyince belli oluyor yani

24 mayıs 2023 23:47

7. 75b giyiyorum ben aşırı rahat ediyorum açıkcası sadece meme ucu gösterecek şeylerde bralet ya da üçgen balensiz bikini gibi olan sütyenlerden giyiyorum o görüntüyü sevmediğim için

25 mayıs 2023 00:07

8. açık renk bir şey giymiyorsam asla sütyen takmıyorum mevsimden bağımsız. esmer olduğumdan çok belli oluyor meme ucu bölgesinin rengi, pembiş memeli olsam onu da sallamazdım. aşırı memnunum.

25 mayıs 2023 02:07

9. Genel olarak kadınların kötü dşünmediğini görüyorum. Teşekkürler kızlar

25 mayıs 2023 11:38

10. Ss benim b cup büyük değil ama meme uçlarım çok belirgin, bazı sütyenlerden bile belli oluyor, bakışlardan çekiniyorum bazen ama özgüvenim yüksek olduğunda sütyensiz çıkıyorum. Keşke daha çok kadın sütyensiz çıksa da normalleşse şu durum diyorum

25 mayıs 2023 14:19