B12 olacak kusura bakmayin:)
yüzümde özellikle ağız etrafında beyaz olan ve sol yanagimin kulaga yakın o aşağıya giden hıza pütür pütür olan sivilceler çıktı. Hormonal sıkıntım yok. Demir d ve B12 eksikliğim varmış. İgnelerden sonra sanki böyle oldu extra farklı birşey yemedim iğneden önceki dönemden.
B12 iğnesi bende deli gibi sivilce çıkardı. 3 ay krem tedavisi gördüm sivilceler için. Zaten prospektüsünü incelerseniz böyle bir yan etkisi var ama her ciltte farklıdır. (B12 Tedavim 6 aylıktı ilk kutusunu 5 gün art arda vurdurdum sonrakileri vurduramadım sivilceler çıkmaya başlayınca)
teşekkürler süslü yuzüm noktalı gibi oldu yani benim 5 tane her hafta bu hafta 4. Vurulacak kontrole gittiğimde söyleyeceğim. Kalıcı mı oldu izleri. Birde kullanmayinca bitti mi
Süslü olabilir ama öncedende aynı tarz beslenip maske takiyordum. Hadi sol kulak tarafında boynuma doğru uzananlar dediğin gibi olsun belki güneş kreminden olsun o da 10 gündür bir kere kullanmisimdir. Ağzimin kenarları çenem direkt iğneden sonra beyaz beyaz uçları beliren sivilceler oldu. Genel olarak ta benim sivilcem yoktu 25 yaşından sonra sol tarafımin kulak hizasında yanagimda başladı uzun süre geçmedi devam etti. Doktorlar stres kaynaklı dedi. Bayagiidir yoktu kremler kısmen işe yaradı izleri dışında. Bilmiyorum süslü bu yaşta çıkması sinir ediyor
B12 sivilce yapar evet takviyeyi birakinca geciyor ama birkac ay sivilceli geziyorsunuz malesef. Demiri bilmiyorum.
Süslü teşekkürler. Sönüyor tekrardan yanından aynı yerden tekrar çıkıyor. Az kaldı bitmesini bekleyecegim artik
Benim alnımda hiç çıkmazdı alnım tamamen sivilce doldu yanaklarımda da çıktı omuzlarımda bile çıktı. İlk başta kendi geçer diye bekledim(1-1.5 ay) ama geçmedi cildiyeye gitmek zorunda kaldım. Cildiye krem tedavisine başlayınca alttakiler iyice kustu doktorda öyle demişti zaten.iğneleri kullanmaya devam etseydim daha da çıkmaya devam ederdi. Şu anda bi sıkıntım yok sivilce tedavisi bitti leke tedavisine geçti doktorum.
Süslü asitlerle kremlerle düzeltmiştim cildimi. Dikkat ediyordum baya ama dodex olmam gerekti ve yanaklarımda alnımda kocaman kocaman sivilceler çıktı. Normalde o kadar çıkmıyordu. Doktora söyledim hayır yapmaz dddi ama internete yazınca pek çok kişi bunu yaşamış gördüm. Baya birkaç ay devam etti bu durum bu arada.
Süslü kullandiginiz asit ve kremler nelerdir ? Benim çoğu ürün de yüzüme sivicle alerji yapıyor
B12 yapıyor beni cildiyecim uyardı her gün alma iğneyi diye