başak erkeği intikamcı ve kinci midir?

sb

1. Akrep deseniz ok ama basak olup intikamci ve kinci erkege veya kadina denk gelmedim. Duygusal olarak yetersizdirler cogu zaman yani oyle buyuk buyuk ask sozcukleri falan beklemeyin. Sevgilerini hizmet ederek gosterirler. Hayatinizi kolaylastirirlar, sizin icin bir seyler yaparlar surekli ama bunlari hediyeler, jestler gibi dusunmeyin daha cok arabanizi alip muayeneye goturmek gibi dusunun shshs

10 mayıs 2024 16:25

2. buna tam anlamıyla kin denir mi bilmiyorum ama, başaklar tıpkı diğer toprak grubu burçlar gibi bir miktar fil hafızalı olurlar ve bu da çoğu zaman yapılan iyiliği de kötülüğü de kolay kolay unutmayacakları anlamına gelir. bakın şöyle düşünün, okuldayken zekası pek parlak olmasa da inanılmaz iyi ezberi ve dikkati sayesinde derslerden hep en iyi notları alan hafif sinsi gibi bir çocuk vardı ya, o işte büyük ihtimalle başak burcuydu.

başak burcunda şu var, bir olayı unutmaz, hatta unutma ihtimaline karşı kanıtlar vs. bile saklama yoluna gidebilir (hafif stokçuluk da vardır) fakat bu unutmadığı olayla nasıl başa çıktığı tamamen kendi mentaline bağlıdır. manyağın birine denk gelirseniz ciddi takıntılarıyla uğraşır durursunuz. daha normal bir başak belki de sadece yeri ve zamanı geldiğinde çıkarır önünüze koyar, belki de hiç koymaz. yine de siz bence başak erkeklerine bir miktar mesafeli yaklaşın derim...

10 mayıs 2024 17:14

3. Kocam basak dün yediği yemeği hatirlamiyor

10 mayıs 2024 17:16

4. Eski flörtüm başaktı pek intikamcı kinci değildi aksine hiçbir şey umrunda değildi.

Ben başak kadınıyım ben de hiç kindar değilim ama keşke olsaydım. Bana bariz kötülük yapan insanları bile tek özürle affedebiliyorum :(

10 mayıs 2024 17:26

5. Bir başakla birlikteydim zor kurtuldum hayatımı cehenneme çevirmişti

11 mayıs 2024 10:52

6. Benim de eski flörtüm başaktı. Biz çok uzun seneler bir gittik bir geldik, sen bana seneler önce şöyle demiştin neden diye sormuşluğu var aşırı fil hafızalı bir de bunu çok içselleştiriyor ama aktif olarak kinci olduklarını sanmam

11 mayıs 2024 12:46