başka erkeklere bakınca kendimi kötü hissediyorum?

karşıdan gelen adam bana bakınca bende ona bakınca veya geçenlerde aktif spor yapan (belli) geniş omuzlu bir erkek gördüm. durup baktım yani inceledim vücudunu. ama sevgilim var ve ona ihanet ediyormuşum gibi geliyor. sonra da abartma oda güzel kadınlara bakıyordur belki diyorum. geçen ukraynalı 3 erkek yemek yemeğe oturduğum restauranta girdi. bakıp inceledim tiplerini. yani bilmiyorum ki ben mi abartıyorum yoksa sevgilim var diye başka erkeklere bakmamam mı gerekiyor? siz nasıl hissediyorsunuz bu durumlarda?

1. Ben yapmıyorum çünkü sevgilimin yapması beni üzerdi açıkçası:(

24 şubat 2023 19:38

2. Ben sevgilim olsada karşıdan biri gelince bakıyorum kız erkek farketmiyor insanları inceliyorum ister istemez ama kendimi karşıdan gelene kitlemiyorum.Pişmanlık ilkten duyuyordum ama sosyal varlıklarız tabiki inceliyoruz bakıyoruz bunda bir problem görmüyorum ben açıkçası.Sevgiliniz kıskanç ve üstünüzde baskı kuran bi tip mi?

24 şubat 2023 20:03

3. a2 onun yanındayken bakmıyorum da o yokken işte. onun yanında da bakarsam gözümü dikmiyorum.

24 şubat 2023 20:49

4. Kör olmadın ya ss, sevgilin var. :d

Birini beğenmek, güzel/ yakışıklı demek başka - flört edip, yazmak vs başka. Karıştırmayın konseptleri. Bir insanı 1 saniye görsen de 5 saniye görsen de fiziğiyle ilgili bir fikrin oluyor zaten. Saatlerce kes, kapısında yat demiyorum tabi ki ama siz de abartmışsınız. Aldatmak bu değil

24 şubat 2023 21:09

5. evet beraberken bile baskalarına baktığını yakaladım. hatta bi keresinde büyük popolu bi kadının poposuna baktı bende nereye bakıyor diye tam kafamı oraya çeviriyorken heyecanlı heyecanlı dikkatimi dağıtmak için bişeyler anlattı. :( görmiyim diye.

25 şubat 2023 00:48

6. Buradaki kadınlar bütün cevaplara sahip oldukları halde neden hala bir sonuca varamazlar anlamıyorum. Hadi ülkece okuduğumuzu anlama oranımız düşük yahu insan yaşadığını da mı anlamlandıramaz. Herif öküz gibi bakıyor işte sen de ezik gibi hatayı kendinde arıyorsun

25 şubat 2023 09:11

7. sevgilin sana saygı bile duymazken senin kendini paralaman dkfmsmfkdk