başkasına aşık oldum ve sevgilim var?

süslüler uzun süreli bir ilişkim var. ama ben bir başkasına asık oldum. erkek arkadaşımdan ayrilmak etmek istemiyorum. ama diger kişi kafami aşırı derecede kurcalıyor aklımdan silip atamıyorum. başaramıyorum bir türlü. sevgilimin benim icin yaptığı fedakarlıklar gözümün önünden gitmiyor. beni sevmesi, değer vermesi. bir yandan diğer kişinin de bir ilişkisi var. ve aramızda ciddi yaş farkı var. kafami karıştırıp beni allak bullak ettiği için ona çok kızıyorum. ama onu içime gömmek hisettirdiklerini bir daha hisedemeyecek olmak beni kahrediyor. sanki bundan sonra hayatıma devam edemeyecekmisim gibi. günlerdir yemek yiyemiyorum. her şey bir rüya olsa ve ben konforlu eski dünyama geri dönsem. bu hislerden nasıl kurtulurum. acı çekiyorum. bir yandan beni cok güzel seven değer veren bana emek veren sevgilim bir yandan da bana böyle hisettirebilen bir adam. başkasına böyle şeyler hisedeken bu ilişki nasıl kurtulur. aldatma tarzı bir şey olmadi bu arada.

1. Hislerim elimde mi ne yapabilirim Allah Allah. Ben zaten kahroldum kurtulmak istiyorum bu durumdan

27 ocak 2019 20:06

2. Aldatmak yalnızca fiziksel olmaz süslü, hayatınızda başarılar...

27 ocak 2019 20:06

3. Ben de aynisini yasadim. Iliskim varken iliskisi olan birini dusunmeye basladim, yemeden icmeden kesildim falan. Sonra dedim ki benim sevgilim boyle bir durumda olsa benden ayrilmasini isterdim. Baskasi aklindayken benle olmasi bana haksizlik olurdu. Ben de daha etik olacagini dusundum ve sevgilimden ayrildim. Obur kisiye adim atmadım, o iliskisini surduruyor. Benim de duygularim sondu. Pisman miyim, degilim cunku kendi iliskimde benim duygularim bitmisti sanki.

Bilemedim, normalde olur mu bunlar, uzun iliskide insan bazen baskasindan hoşlanır mi. Bilen susluler bize yardima gelsin

27 ocak 2019 20:07

4. Erkek arkadaşımdan ayrılmak etmek istemiyorumdan sonrasını yalap şap okudum.

Bugün bu adamdan uzak durdun yarın başkası?

Öbür gün başkası?

Yazık değil mi yanındaki adama?

Evlendin sonra?

Ayrıl.

27 ocak 2019 20:07

5. empati yapanlar, linç ediciler çok basmadan söylemek istedim. ilişkinizde sorunlar varsa bunlardan kaçmak için bu tarz ilizyonlara kapılıyor olabilirsiniz. daha cazip geliyor olması ondandır. sevginiz bitti ve artık çekim hissedemiyorsanız geçmiş olsun. o adamın varlığı hikaye sorun sevgilinizle olmayan hissiyat.

27 ocak 2019 20:07

6. Ayrıca kizi niye sucluyosunuz ya, hisler cidden insanin elinde değil. Yapmamam lazim dedikce daha da fena oluyolar ustelik ;D

27 ocak 2019 20:07

7. bence hayranlık ile aşkı karıştırıyorsunuz. aranızdaki yaş farkı, karşıdakinin ilişkisinin olması, yasak aşk ve ulaşılmaz olması sizi etkilemiş.

ancak beni seviyor, değer veriyor diye de ilişkiye devam etmek bencillik olur.

27 ocak 2019 20:08

8. Süslüler denemedim mi saniyorsunuz. Çok üzülüyor görüyorum. Kafamın çok karışık olduğunu biraz dinlenmek istedigimi söyledim ama duyunca bile fittiriyor. Onu öyle üzgün kötü gorunce dayanamıyorum. Üzülmesine dayanamıyorum bunlar tamamen benim yüzümden

27 ocak 2019 20:10

9. Valla benimki is arkadasimdi ister istemez goruyordum. Sizin hisleriniz elinizdeyse ne guzel buyuk sans, ama ben onu gorunce olusan kalp carpintisini bilincimle engelleyemiyordum? Veya ruyama girmesini falan.

27 ocak 2019 20:11

10. Evet kendime bile itiraf etmek istemiyorum ama hislerimin bittiğini ona nasıl söyleyebilirim bilmiyorum. O kadar emeği var ki üzerimde hiç bir problem yokken yani bu zamana kadar hayatımızda ben şimdi nasıl bunu derim

27 ocak 2019 20:14