başkasına aşık olma isteğim var deyip ben ayrılınca da 3 gün sonra ayrılmak istemiyorum özledim konuşalım diyen erkek?

süslüler bu neyin kafasıdır? ne yaşamaktadır? dönmuyorum kendisine tabi ama hala çok seviyorum ve gördüğüm muameleyi anlayamıyorum. ben onu bu kadar severken o daha ne istediğini bilmiyor...

1. Sana aşık değil süslüm. Olsa olsa değer veriyordur. Birden dank etmiş, midyata bulgura giderken evdeki pirinçten olmak. Böyle miydi o deyim? Neyse. Canı macera ve heyecan çekiyor ama senden alamıyor bunları ve sıkılmış.

13 ocak 2019 01:12

2. @2 süslüm dediklerin çok doğru bence de ama bana hep sen şımarık kızlardan değilsin güvenilirsin diğerleri gibi değilsin falan derdi şimdi amacı mı değişti tek gecelik mı takılacak ne istiyor ya da aradığı güveni başkası vermeyince pişman olmayacak mı?

13 ocak 2019 01:15

3. Sen iyisin, onun için evlenilecek kadınsın. Ama o heyecan arıyor, aşk istiyor. Tek gecelik bakacağını sanmıyorum sana. Daha durulma dönemine gelememiş.

13 ocak 2019 01:20

4. @3 yani pişman da olacak olsa başkalarının peşinden koşmak istiyor o heyecanı arıyor dimi süslüm? E beter olsun o zaman ne diyim ya:( sürekli güvenilmez kızlardan dem vurup güvenilirden kaçmaya çalışmak da ne bileyim yani.

Bide çok iyi gizledi kendini hep sevgili gibi davrandı ben hissedip ısrar edince söyledi bunları. Neyse kurtuldum beni sevmeyen birinden.

13 ocak 2019 01:25

5. @3 süslü bide heyecan ve aşk istiyor kısmını açar mısın? Anlamıyorum çünkü flörtöz şeyler mi arıyor? Birilerinin peşinden koşmak demek mi bu? Bunu da söyler misin:(

13 ocak 2019 01:29

6. Gözüne kestirdiği kız hayır demiştir bu da size geri dönmüştür

13 ocak 2019 01:41

7. @6 olabilir süslü ya bunu da düşünmüştüm:(

13 ocak 2019 01:45

8. Anonim 3 +1500 :)

13 ocak 2019 23:38

9. Süslüler konuyu uzatmak gibi olacak ama Instagram sifresinde hala benim ismim var hala beni takip ediyo ben etmememe rağmen ve ailesi bı konu yüzünden telefonunu aldı elinden haftalardır telefonu yok birine nasıl yürüyecek ki ya. Mümkün müdür hala gözüne kestirdigi birine gidip açılması?

Kafam çok karışık o kadar muallak bitti ki ilişki ya

14 ocak 2019 00:35

10. Anonim 5 teşekkürler süslü daha iyi anladım şu an bulunduğum durumu