yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    5 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    baba parasıyla caka satan erkeklerden bıktım artık?

    süslüler tamam içinde gayet düzgün olan da vardır ama benim denk geldiklerim neden böyle ya? arabası babasından, evinin kirasını babası ödüyor, babasının işinde çalışıyor sonra gelmiş bugün babama 10k kazandırdım şöyle adamım böyle adamım diye anlatıyor. kendi emekleriyle bir yere gelmiş, kendini geliştirmiş erkekler nerede süslülerim hepsi mi kapıldı?

    1. Ne yapsın babasını reddedip sanayide çırak olarak mı başlasın iş hayatına sıfırdan?

    20 ağustos 2022 16:20

    2. A1 hayır süslü öyle bir şey ima etmedim. Sanki her şeyi kendi elde etmiş gibi anlatması canımı sıkıyor kaldı ki sorunun başında içlerinde düzgün olanlar vardır bana denk gelenler böyle demişim

    20 ağustos 2022 16:26

    3. Böylelerine açıkça güvenmiyorum burada zengin övülücügü var ss her konuda zengine hak verirler. Aileden zengin olabilir ama karakterde önemli böyle baba imkanıyla hava atandan birşey olmaz yarın birgün şartlar değişse babasına birşey olsa napar hic? Aksi örneğini de gördüm aileden imkanli ama becerikli uğraşan işine önem verende var.

    20 ağustos 2022 16:55


    4. Kazandığı paraları ulu orta söyleyen kimseye güvenmem. 10 k da az yani daha fazla kazandıramamış mı :)

    20 ağustos 2022 17:23

    5. Ay yazık bulamadın mi saf bir zengin prenses.

    20 ağustos 2022 19:00