babalarınız emekli olduktan sonra çalıştı mı ?

normalde meslekleri-işleri neydi, neden çalışıyorlar, ne iş yapıyorlar, kaç yasındalar.ülkenin durumu malum, 14.500 tl emekli hala bekarı olan bi aile için çok az.fikir arıyoruz.ailece nefes almaya hic bu kadar ihtiyacımızın olduğu bi dönemimiz olmamıştı.

1. Bu yaşta hala çalışıyor olması, fiziken çalışacak halinin olmaması, paraya ihtiyaçının olması.bizim işten cıkarılmamız falan son zamanlarda her şey zoruma gidiyor.cıkar yol arıyoruz, sizler neler yaptınız neler yapıyorsunuz merak ediyorum

29 temmuz 19:19

2. çok kolay gelsin demeye geldim sadece.

bence babanızın mesleğini ve yapabileceklerini yazın. geçen bir süslü beden öğretmeni emekli babası için baya fikir almıştı.

29 temmuz 19:24

3. Yıllarca toplu tasıma söförlüğü yaptı.ama artık sıcaklardan mıdır epey yaslanıp keşmekeş trafikte sinir harbiyle bide hic durmadan koca arabayı kullanıyor olmaktan mıdır bilmiyorum kolay kolay demez , dayanamıyorum kızım dedi.ne yapabiliriz diye düşünüyorum.

29 temmuz 19:26

4. Anon3 lise Son sınıf bu sene kardeşim.

29 temmuz 19:35

5. bu arada duyarsız yaklaşmak istemiyorum ama babam belli bir gelir düzeyinde ve birikimi olmasına rağmen (doktor) emekliliği çoktan gelmesine rağmen kardeşim evlenene kadar emekli olmadı (aramızda oldukça yaş farkı var kardeşimle, ben çoktan hayatımı kurdum).

o genç kıza bir hayat vermekle yükümlüler. o çocuğu yapmışlar çünkü. lise çağında çocuğu olan bir baba belli bir yatırımı birikimi yoksa emekli olamaz. üzgünüm.

29 temmuz 19:55

6. Emekli zaten süslü çalışmıyor değil, emekli olana dek yaptığı içi yapamıyor, baska bir şey yapmak istiyor ve soru da onun adına yazıldı.baska ne yapabilir diye

29 temmuz 20:01

7. Taksicilik yapabilir mi acaba? Koca araba olmaz en azından

29 temmuz 20:05

8. acaba okullar ya da şirketler için servis şoförlüğü yapabilir mi?

yolcular görece sıkıntısız, daha küçük araç, gün ortasında boşluk imkanı.

29 temmuz 20:24

9. ss babanın eğitimi nedir? eğer arabalardan anlıyorsa ara eleman olarakta çalışabilir

29 temmuz 21:33

10. Ben de servis demeye geldim, banka personellerini tasımak nispeten daha hijyeniktir, personel onu severse tutar da. Adam haklı tabi trafik isi cok cok zor ama en azından bildigi is olur. Özel ders cok sabır isi yoksa en iyisi o, babanızın iletisimi vs iyiyse o onerilebilir.

29 temmuz 21:50